Οι πρώτες διαρροές για το Nokia D1C

by Nikos Kaimakamis • On 10-10-2016 • AT 10:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia-N9

Το μελλοντικό smartphone της Nokia, το επερχόμενο D1C, εμφανίζεται σε μετρήσεις της υπηρεσίας benchmarking AnTuTu. 

Από όσα αποκαλύπτονται από την υπηρεσία benchmarking, το Nokia D1C θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, ο οποίος είναι οχταπλού πυρήνα και έχει γραφικά Adreno 505. Η μνήμη RAM θα είναι στα 3 GB, ενώ το λειτουργικό σύστημα του Nokia D1C εκτιμάται ότι θα είναι το Android 7.0 Nougat. Ένα στοιχείο που θεωρείται σχεδόν σίγουρο από διάφορες διαδικτυακές πηγές είναι ότι το Nokia D1C θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη ανάλυσης Full HD, χωρίς να διευκρινίζεται ποιο θα είναι το μέγεθός της.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Nokia D1C εκτιμάται ότι θα είναι στα 32 GB, με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD, ενώ για τις ανάγκες του imaging θα φροντίζει μία κάμερα 13 Megapixel στο πίσω μέρος και μία άλλη των 8 Megapixel στο μπροστινό. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η Nokia.

Το σίγουρο είναι ότι το Nokia D1C δεν θα είναι η μόνη πρόταση της εταιρείας, η οποία φαίνεται να μπαίνει και εκείνη στο τρένο του Android με διάφορες δημιουργίες που θα παρουσιάζει σταδιακά. Το Nokia D1C αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons