Οι πρώτες φήμες θέλουν το Galaxy Note 6 στις 5,8 ίντσες και με 6GB RAM

by George Polyzos • On 16-02-2016 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

note3-screen

Αν και το λανσάρισμα του μελλοντικού Galaxy Note 6 της Samsung αναμένεται να γίνει σε τουλάχιστον έξι μήνες, ήδη οι πρώτες φήμες έκαναν την εμφάνισή τους.

Οι φήμες αυτές προέκυψαν από μία ανάρτηση στο κινεζικό Weibo και θέλουν το μελλοντικό Note 6 να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, στις 5,8 ίντσες, αλλά και μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης, στα 6GB.

Όπως αναφέρει το Slashgear η τοποθέτηση οθόνης 5,8 ιντσών στο σώμα ενός Note 5 είναι εφικτή, ωστόσο επισημαίνεται ότι αν η ανάλυση της οθόνης παραμείνει στα 2560×1440 pixels τότε η νέα συσκευή θα έχει ελαφρώς χαμηλότερη πυκνότητα pixels

Η μεταπήδηση στα 6GB μνήμης RAM αποτελεί μία σαφώς πιο τολμηρή κίνηση εκ μέρους της Samsung αφού μόλις τον περασμένο χρόνο τα high end smartphones πέρασαν στα 4GB. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι παραδοσιακά οι συσκευές Note είναι από τα δυνατότερα χαρτιά της κορεατικής εταιρείας.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Note 6 φέρεται να διαθέτει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64 ή 128GB, θα συνοδεύεται και αυτό από την S Pen με 1.024 σημεία πίεσης και θα διαθέτει κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης «Super OIS Plus».

Το Note 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, που θα φοράνε διαφορετικά μοντέλα επεξεργαστών, ενώ καμία αναφορά δεν γίνεται για ύπαρξη ή μη υποδοχής καρτών μνήμης microSD.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons