Οι νέες τηλεοράσεις Sony Bravia 4K HDR έρχονται στην Ευρώπη

by George Polyzos • On 21-07-2016 • AT 12:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Sony_KD-55XD7004_ccw

Η Sony ανακοίνωσε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα πέντε νέων σειρών τηλεοράσεων 4Κ HDR: τις XD83, XD80, XD75, XD70 και SD80.

Ιδανικές για μια μεγάλη γκάμα χώρων διαφόρων διαστάσεων και αναγκών, όλες οι τηλεοράσεις Sony Bravia 4K HDR προσφέρουν ανώτερης ποιότητας εικόνα 4Κ καθώς και αναβαθμισμένη μετατροπή από HD πηγές που φτάνει σχεδόν τα 4Κ. Με περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια pixels, οι τηλεοράσεις Sony Bravia 4K HDR προσφέρουν εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ποιότητα εικόνας παρέχοντας τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από τις Full HD.

Η τεχνολογία 4K X-Reality PRO παράγει λεπτομέρεια με το μοναδικό αλγόριθμο βάσης δεδομένων δημιουργίας πραγματικότητας της Sony για οποιαδήποτε περιεχόμενο, όπως η μετάδοση τηλεοπτικών εκπομπών, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.

Οι καινούργιες τηλεοράσεις Sony Bravia 4K HDR έχουν συμβατότητα Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) και μπορούν να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται τις νέες προδιαγραφές βίντεο. Σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K Ultra HD, το HDR θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση, προσθέτοντας λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση.

Sony_49_XD83xx_X83xxD_B_btyA

Και οι πέντε νέες τηλεοράσεις Sony Bravia 4K HDR υποστηρίζουν το λειτουργικό σύστημα Android TV της Google, διευκολύνοντας το streaming βίντεο, την πρόσβαση σε catch-up υπηρεσίες, ή τη χρήση της ως συσκευή για βιντεοπαιχνίδια. Οι λάτρεις της τηλεόρασης μπορούν να παρακολουθούν πετυχημένες σειρές και διαχρονικές ταινίες μέσα από τα Google Play, Netflix, YouTube και άλλα.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μία τεράστια συλλογή από παιχνίδια και πρόσθετες εφαρμογές από το Google Play store απευθείας μέσα από την τηλεόραση. Και με το Google Cast, οι χρήστες μπορούν να περάσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ψυχαγωγίας, όπως το Netflix ή το YouTube, από το Android τους ή την iOS συσκευή τους, το Mac ή το Windows υπολογιστή τους ή το Chromebook στην τηλεόραση.

Καινούργιες σειρές τηλεοράσεων Sony Bravia 4K HDR: XD83 (μοντέλα 49 και 43 ιντσών), XD80 (μοντέλα 55, 49 και 43 ιντσών), XD75 (μοντέλο 65 ιντσών), XD70 (μοντέλα 55 και 49 ιντσών) και SD80 (μοντέλο 50 ιντσών)

Οι τηλεοράσεις XD83, XD80, XD75, XD70 και SD80 Sony Bravia 4K HDR θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καταστήματα λιανικής. Οι τιμές διαφέρουν ανά χώρα και κατάστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons