Οι νέες συσκευές της BlackBerry

by George Polyzos • On 27-08-2014 • AT 12:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

BlackBerry-Z3

 

Μία διαρροή στην ιστοσελίδα N4BB αποκάλυψε του σχεδιασμούς της BlackBerry σχετικά με το λανσάρισμα νέων συσκευών στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Η διαρροή έγινε με τη μορφή ενός roadmap το οποίο ενδέχεται αρχικά να δημιουργήθηκε για εταιρική εσωτερική χρήση. Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω roadmap περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις νέες συσκευές οι οποίες πρόκειται να λανσαριστούν στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2014.

Καταρχήν υπάρχει το ήδη γνωστό Passport (κωδικός Windermere), με την τετραγωνισμένη όψη, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα τον επόμενο μήνα. Μαζί του και το πολυτελές Porsche Design P9983 (κωδικός Khan) το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του γ’ τριμήνου, δηλαδή εντός του Σεπτεμβρίου.

Για το τέταρτο τρίμηνο του έτους ή ενδεχομένως και μέχρι τις αρχές του 2015 προβλέπεται η κυκλοφορία του Q20 (κωδικός Classic) και του Z3 LTE (κωδικός Manitoba).

Το BlackBerry Z3 LTE θα απευθύνεται στο περισσότερο νεανικό κοινό της εταιρείας, δηλαδή αυτούς που δείχνουν μία προτίμηση στις συσκευές με οθόνη αφής και δεν έχουν εμπειρία χρήσης των διάσημων QWERTY φυσικών πληκτρολογίων της εταιρείας.

Αντίθετα, το Q20, όπως υποδηλώνει και η κωδική του ονομασία (Classic) θα στοχεύει στο παραδοσιακό κοινό της BlackBerry που προτιμά τα φυσικά πληκτρολόγια και προέρχεται κατά κύριο λόγο από τον επιχειρηματικό κόσμο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons