Οι νέες κάμερες της Canon

by Nikos Kaimakamis • On 13-10-2015 • AT 12:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Canon-g9x

H Canon παρουσιάζει την Powershot G5 X, την EOS M10, αλλά και την ικανή και compact σε χαρακτήρα Powershot G9 X. 

Oι Canon Powershot G5 X και G9 X απευθύνονται σε όσους έχουν καλή γνώση της τέχνης της φωτογραφίας, αλλά θέλουν να πάρουν μαζί τους μία πρακτική κάμερα που να είναι εύκολη στην μεταφορά, χωρίς να έχουν περιορισμούς στις φωτογραφικές δυνατότητες.

Canon-EOS-M10

Η Canon EOS M10, από την πλευρά της, είναι ένα εργαλείο για τον επαγγελματία φωτογράφο, με όλες τις γνωστές δυνατότητες που μπορεί να απαιτεί ένας φωτογράφος. Παρόλα αυτά, η Canon EOS M10 λαμβάνει υπόψη της και την γενιά των social media και έτσι μπορεί να την χειριστεί κανείς με ένα smartphone ή tablet για selfies και όχι μόνο, ενώ έχει αισθητήρα CMOS στα 18 Megapixel και υποστηρίζει εγγραφή βίντεο στα 1080p στα 24 και τα 30 fps.

Canon-g5x

Η Canon Powershot G5 X, όπως και η G9 X έχουν αισθητήρα 1 ίντσας, με 20,2 Megapixel, ενώ η διαφορά τους έγκειται στο ότι η G5 X έχει ηλεκτρονικό viewfinder, τεχνολογίας OLED, ενώ μπορεί να δεχτεί διάφορα αξεσουάρ μέσω μίας ειδικής θύρας σύνδεσης. Η G9 X έχει μικρότερο σώμα και είναι ελαφρύτερη, για πιο compact καταστάσεις. Όλες οι νέες κάμερες της Canon αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στα καταστήματα από τις αρχές Νοεμβρίου και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons