Οι μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν με το iPhone του 2017

by George Polyzos • On 16-06-2016 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone7-concept

Το 2017 συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone και με δεδομένο ότι το επερχόμενο iPhone 7 δεν θα ενσωματώνει συνταρακτικές αλλαγές όλο το βάρος της Apple πέφτει στη συσκευή της επόμενης χρονιάς.

Άλλωστε, σύμφωνα με αναλυτές της ιαπωνικής Nikkei, η αμερικανική εταιρεία έχει αποφασίσει οι μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές να έρχονται στο iPhone κάθε τρία και όχι κάθε δύο χρόνια όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Με τον τρόπο αυτό εξηγείται και γιατί η οικογένεια iPhone 7 θα είναι εμφανισιακά παρόμοια με τη σειρά iPhone 6s.

Με δεδομένα τα παραπάνω το iPhone που θα λανσάρει η Apple το 2017 αναμένεται να ενσωματώνει πολλά καινοτόμα στοιχεία, αλλάζοντας τελείως την εικόνα που έχουμε για την εμβληματική συσκευή. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η συσκευή μπορεί να έχει και νέο όνομα, όπως iPhone X και όχι iPhone 8, όπως είναι το αναμενόμενο.

Όπως αναφέρει το Business Insider, αναλυτές της Credit Suisse σε σημείωμα προς πελάτες τους επιβεβαιώνουν τις επερχόμενες σημαντικές αλλαγές στο iPhone του 2017. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πέντε είναι οι βασικές αλλαγές που έρχονται: οθόνη τεχνολογίας OLED που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της συσκευής, απουσία home button, ενισχυμένη απτική ανάδραση, ικανότητα ασύρματης φόρτισης και βελτιωμένη κάμερα.

Τα τρία πρώτα χαρακτηριστικά σχετίζονται με την αντικατάσταση του σημερινού home button με ένα αντίστοιχο touch-sensitive πλήκτρο και τη χρήση των τεχνολογιών Touch ID και ενός ανάλογου σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος σε μία νέα οθόνη OLED. Όλα αυτά θα πρέπει να συνδυαστούν με μία νέα τεχνολογία αναγνώρισης αφής που θα επιτρέπει την καλύτερη ανάδραση.

Οι αναλυτές της Credit Suisse δεν βασίζονται σε κάποιες εσωτερικές πηγές πληροφόρησης αλλά έχουν λάβει υπόψη τους όλες τις αναμενόμενες τεχνολογίες προηγούμενων χρόνων οι οποίες δεν ενσωματώθηκαν ποτέ και επιπλέον θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά το iPhone. Τέλος, εκτιμούν ότι το ανασχεδιασμένο iPhone θα επιτρέψει στην Apple να πετύχει πωλήσεις της τάξης των 250 εκατομμυρίων συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons