Οι λεπτομέρειες για το update του PS4

by Nikos Kaimakamis • On 12-03-2015 • AT 5:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_4

Η Sony έχει έτοιμο το update για το PS4, το οποίο φέρει την ονομασία 2.50 Yukimura update και θα προσφέρει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, το firmware update του PS4 θα επεκτείνει την προσβασιμότητα της κονσόλας, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει ο χρήστης του PS4 backup των παιχνιδιών του σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Επίσης, σύμφωνα με διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας στο Twitter, η αναβάθμιση θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει τις σειρές ή τις ταινίες του Netflix από το σημείο που σταμάτησε και όχι ξανά από την αρχή κάθε φορά που θα ανοίγει την αντίστοιχη εφαρμογή.

Στο κομμάτι της προσβασιμότητας, θα επιτρέπονται λειτουργίες Text to speech, επεξεργασία χρωμάτων και γραμματοσειράς, καθώς και προσθήκη στοιχείων στο Quick Menu. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το πότε θα γίνει διαθέσιμο το εν λόγω update στους κατόχους PS4, αλλά δεν πρόκειται να αργήσει πολύ.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Sony, το update είναι σχεδόν έτοιμο και θα επιτρέπει στον χρήστη να αφήνει ένα παιχνίδι στο Rest Mode, προκειμένου να το ξαναπιάσει από εκεί που σταμάτησε αργότερα. Παράλληλα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν τις Playstation Network επαφές τους με εκείνες στα social media, ενώ θα μπορούν να ανεβάζουν βίντεο από τα παιχνίδια τους στο DailyMotion.

H Sony ανακοίνωσε, επίσης, ότι στις 15 Ιουλίου 2015 θα σταματήσει να διανέμει περιεχόμενο μέσω της υπηρεσίας Playstation Mobile, ενώ οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να παίζουν τα games που έχουν εκεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Μετά, θα μπορούν να παίζουν μόνο όσα παιχνίδια έχουν κατεβάσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons