Οι κωδικοί των τριών μελών της σειράς Galaxy S10 της Samsung

by George Polyzos • On 24-09-2018 • AT 12:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε πληθώρα διαρροών σχετικά με το επερχόμενο Galaxy S10 της Samsung. Κοινός τόπος των περισσοτέρων ότι η νέα σειρά θα αποτελείται από συνολικά τρεις συσκευές.

Η ιστοσελίδα SamMobile υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει επιβεβαιώσει όχι μόνο την ύπαρξη των εν λόγω τριών μοντέλων αλλά και τις κωδικές ονομασίες που τους έχει αποδώσει η κορεατική εταιρεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο από τα νέα μοντέλα θα ακολουθούν τη συνήθη κωδικοποίηση, δηλαδή θα είναι τα SM-G970F και SM-G975F. Το τρίτο μοντέλο φέρεται να έχει λάβει την κωδικοποίηση SM-G973F.

Η Samsung φέρεται να δοκιμάζει ήδη τις τρεις συσκευές με την έκδοση firmware XXU0ARI8, ενώ αναμένεται η σειρά Galaxy S10 να κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η 5G έκδοση της σειράς θεωρείται απίθανο να έχει διαφορετική κωδικοποίηση και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε Κορέα και Ηνωμένες Πολιτείες, χώρες όπου η Samsung δραστηριοποιείται στην δημιουργία ανάλογων υποδομών.

Οι φήμες θέλουν το μεγαλύτερο Galaxy S10 να διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6,44 ιντσών, ενώ εκτιμήσεις αναλυτών θέλουν να επέρχεται και αύξηση στην αναλογία μεταξύ των πλευρών. Τα SM-G970F και SM-G973F φημολογείται ότι θα έχουν οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών, με dual κύρια κάμερα το ένα και απλή κάμερα το δεύτερο.

Το μοντέλο με την κωδικοποίηση SM-G975, εκτός από την οθόνη των 6,44 ιντσών, θα διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα και dual κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες. Μένει να αποκαλυφθεί αν οι τρεις νέες ναυαρχίδες της Samsung θα ενσωματώνουν και σημαντικές αλλαγές στον ευρύτερο σχεδιασμό τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons