Οι κυρτές τηλεοράσεις της Samsung στην IFA

by George Polyzos • On 08-09-2014 • AT 4:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung-Curved-UHD-TV105-inch

Η Samsung κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA, στο Βερολίνο, παρουσίασε τις νέες της προτάσεις για κυρτές τηλεοράσεις και για προϊόντα ήχου.

Η διευρυμένη σειρά τηλεοράσεων περιλαμβάνει συνολικά 17 κυρτές τηλεοράσεις UHD, FHD και LED σε διαστάσεις από 48 έως 105 ίντσες, την εύκαμπτη UHDτηλεόραση των 105 ιντσών παρουσιάστηκε αρχικά τον περασμένο Ιούλιο καθώς και το νέο κυρτό Soundbar.

Πιο αναλυτικά, η κυρτή UHD των 105 ιντσών είναι η μεγαλύτερη κυρτή UHD τηλεόραση και διαθέτει πανοραμική αναλογία 21:9, προσφέροντας στους θεατές μία κινηματογραφική εμπειρία θέασης στο σπίτι. Προσφέρει ανάλυση οθόνη 11 εκατομμυρίων pixels, δηλαδή πέντε φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μία Full HDοθόνη, ενώ παράλληλα μετατρέπει το περιεχόμενο σε UHD.

Επιπλέον, το Peak Illuminator, η αποκλειστική τεχνολογία ποιότητας εικόνας της Samsung, ξεχωρίζει τις μικρές διαφορές στη φωτεινότητα και τονίζει τις χρωματικές αντιθέσεις για να επεκτείνει το εύρος φωτεινότητας στην οθόνη για ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια, ακόμα και στις σκοτεινές σκηνές.

Η Samsung παρουσίασε, επίσης, την πρώτη παγκοσμίως και μεγαλύτερη εύκαμπτη τηλεόραση στην ευρωπαϊκή αγορά, Bendable UHD TV. Με οθόνη UHD 105 ιντσών και αναλογία 21:9, η Samsung Bendable UHD TV μπορεί να γίνει είτε επίπεδη είτε κυρτή, προσφέροντας στους θεατές τη δυνατότητα να δουν τηλεόραση, όπως επιθυμούν.

Samsung-Bendable-UHD-TV105-inch

Η νέα δημιουργία της Samsung διαθέτει σχεδιασμό Timeless Gallery. Επιπλέον, προσφέρει UHD Dimming και UHD Upscaling για μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα, μείωση της διάχυσης του φωτός και βελτιωμένη αντίθεση για απίστευτη ποιότητα εικόνας.

Επεκτείνοντας την εμπειρία των κυρτών συσκευών πέρα από τις τηλεοράσεις, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία των HW-H7500 και HW-H7501, των πρώτων κυρτών Soundbar που ταιριάζουν απόλυτα με τις κυρτές τηλεοράσεις της Samsung. Ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός τους θυμίζει αίθουσα μεγάρου μουσικής, προσφέροντας σύστημα ήχου 8.1 με δυναμικούς ήχους surround σε κάθε άκρη.

Η Samsung παρουσίασε, επίσης, το καινούριο Wireless Audio Multiroom, το M3. Αυτή η νέα προσθήκη στην οικογένεια των συσκευών Wireless Audio Multiroom της Samsung, προσφέρει εύκολο έλεγχο, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να «φέρνει» πολλαπλές μουσικές πηγές σε ένα σύστημα.

Επιπλέον, η Samsung ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Spotify και προσφέρει, μέσω του Spotify Connect, τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τη μουσική που αγαπάνε οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα χρήσης περισσότερων από ένα Samsung Wireless Audio Multiroom ταυτόχρονα για πρώτη φορά μέσω του Spotify Connect.

Η Samsung έχει δεσμευθεί να επεκτείνει το οικοσύστημα UHD, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Γι’ αυτό τον λόγο συνεργάζεται με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ψυχαγωγίας, όπως τα Amazon, Netflix και άλλους βασικούς ευρωπαϊκούς παρόχους περιεχομένου, όπως τα maxdome, Wuaki.tv και CHILI. Παράλληλα, τηλεοπτικά κανάλια από όλη την Ευρώπη θα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες των κυρτών Samsung UHD τηλεοράσεων τηλεοπτικό περιεχόμενο, ταινίες και αθλητικά προγράμματα σε UHD ανάλυση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons