Οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud στηρίζουν την ελληνική ναυτιλία

by George Polyzos • On 10-02-2016 • AT 1:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

laptop-user

Τη συμβολή των υπηρεσιών Vodafone Business Cloud στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων του ναυτιλιακού κλάδου ανέδειξε η Vodafone στο πλαίσιο του 2ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής.

Παρουσία πολλών στελεχών και κορυφαίων επιχειρηματιών του κλάδου της ναυτιλίας, η Vodafone παρουσίασε την σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών που διαθέτει η οποία βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες και έχει στόχο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ευελιξίας των επιχειρήσεων στη διαχείριση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Η Vodafone ενσωματώνει και εξελίσσει τις Cloud λύσεις της hellas online οι οποίες εμπλουτίζονται με επιπλέον δυνατότητες μίσθωσης πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος προσφέροντας στις επιχειρήσεις ευελιξία και οικονομία στις ανάγκες τους για ΙΤ υποδομές. Με τον τρόπο αυτό, οι επιχειρήσεις πληρώνουν μόνο για τους πόρους που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν, ενώ διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υποδομές πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης.

Οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud αποκομίζουν οφέλη που συνδυάζουν την επίτευξη επιχειρηματικής ανάπτυξης με τη μείωση κόστους. Με τις υπηρεσίες Vodafone Business Cloud οι επιχειρήσεις μπορούν έως και να μηδενίσουν τα κόστη επένδυσης που απαιτούνται για αγορά και αναβάθμιση ΙΤ υποδομής και εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα μέσα από το μοντέλο μίσθωσης από το Vodafone Business Cloud των πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος που μπορεί να χρειάζονται, αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο του κόστους χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Επιπλέον, η επιχείρηση αποκτά ευελιξία και ταχύτητα μέσα από την πλήρη προσαρμογή και διαμόρφωση των υπηρεσιών βάσει των αναγκών της, ενώ παράλληλα γίνεται πιο παραγωγική και αποτελεσματική μέσω των διαχειριστικών εφαρμογών που επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες cloud από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η υποδομή των υπηρεσιών Vodafone Business Cloud χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και έχει σχεδιαστεί βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων αρχιτεκτονικής που δίνουν έμφαση στην ενισχυμένη ασφάλεια και στην διασφάλιση της ταχύτητας των υπηρεσιών. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι εκτός από τις υπηρεσίες που εντάσσονται στην ομπρέλα Vodafone Business Cloud παρέχονται και customized λύσεις για Private και Hybrid Cloud υποδομές.

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons