Οι ημερομηνίες παρουσίασης των νέων μοντέλων της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 24-01-2017 • AT 2:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy S8 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 29 Μαρτίου, ενώ υπάρχει η φήμη ότι σύντομα θα παρουσιαστεί και το Galaxy Note 8. 

Όλα δείχνουν ότι ο αριθμός 8 συνοδεύει όλες τις προσπάθειες της Samsung να χαράξει μία νέα πορεία μετά από το πλήγμα που είχε για την εικόνα της το ζήτημα της ανάφλεξης της μπαταρίας του Galaxy Note 7. Μέσα από επίσημα χείλη στελεχών της Samsung έγινε λόγος για το επερχόμενο Note 8, πράγμα που σημαίνει ότι η Samsung δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την οικογένεια των Galaxy Note και μάλιστα θέλει να κάνει δυναμική επιστροφή στην κατηγορία των high end επαγγελματικών phablets.

Από την άλλη μεριά, αναφορικά με το Samsung Galaxy S8, το οποίο θα είναι η νέα Android ναυαρχίδα της εταιρείας, η ημερομηνία παρουσίασης που φέρεται να ισχύει μέχρι στιγμής είναι η 29η Μαρτίου, η οποία ισχύει τόσο για τις ΗΠΑ όσο και την Ευρώπη, όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο. Το Android Headlines αναφέρει ότι η Samsung σχεδιάζει μία υψηλού κόστους καμπάνια προώθησης του μοντέλου, χωρίς να περιορίζεται στον τομέα αυτό από άποψη κόστους.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση της Samsung, το Galaxy S8 δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons