Οι Google Maps έρχονται στο Apple Watch

by Nikos Kaimakamis • On 02-10-2015 • AT 9:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-maps1

To Apple Watch αποκτά τη δυνατότητα της δορυφορικής πλοήγησης με οδηγίες κατεύθυνσης με τη βοήθεια των Google Maps που είναι πλέον διαθέσιμοι. 

Δεν θα πρέπει, βέβαια, να περιμένει κανείς ότι στο Apple Watch θα μπορεί να έχει την πλήρη εμπειρία χρήσης των Google Maps όπως στο κινητό του, αφού εκεί η λειτουργία της εφαρμογής περιορίζεται αρκετά λόγω της μικρής οθόνης. Ο χρήστης επιλέγει τη διαδρομή του, τον τρόπο μετακίνησης και λαμβάνει τις οδηγίες κίνησης με τη μορφή σημειώσεων κειμένου στην οθόνη. Δεν υπάρχει, δυστυχώς, η δυνατότητα να εμφανιστεί ο χάρτης στην μικρή οθόνη του Apple Watch.

Όλα γίνονται με το νέο πακέτο αναβάθμισης που προσφέρει δωρεάν το Google Maps για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS, στο οποίο προσφέρεται και η πλήρης υποστήριξη της λειτουργίας των χαρτών στο smartwatch της Apple. H εφαρμογή εκμεταλλεύεται, πάντως, την τεχνολογία Force Touch, καθώς με ένα παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη εμφανίζονται οι επιλογές της διαδρομής και του μέσου μετακίνησης.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση και στην εφαρμογή για τo κινητό τηλέφωνο, καθώς η ανανεωμένη εκδοχή των Google Maps για το iOS προσφέρει καλύτερη πληροφόρηση για την μετακίνηση και τον χρόνο που απομένει για τη διαδρομή. Εννοείται ότι μια διαδρομή που εισάγει κανείς στο iPhone μπορεί να εμφανίζεται και στο Apple Watch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons