Οι φετινές 4K Ultra HD της Sony θα είναι συμβατές με HDR

by George Polyzos • On 07-09-2015 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Sony_Bravia_X90C_SCREENFILL (1)

Η Sony Europe ανακοίνωσε ότι ακόμα περισσότερες 4K Ultra HD τηλεοράσεις της θα είναι πλέον συμβατές με HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος).

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις σειρές X94C και X93C, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα είναι επίσης συμβατές με το HDR οι σειρές X91C, X90C, X85C και S85C, μέσω μιας ενημέρωσης δικτύου.

Η Sony ξεκίνησε συνεργασίες με παρόχους υπηρεσιών streaming video, όπως το Amazon Video, ώστε να φέρει στους πελάτες της ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε HDR, μια κορυφαία τεχνολογία, με την οποία δημιουργούνται πιο βαθιά μαύρα, φωτεινότερες χρωματικές κορυφώσεις και πλουσιότεροι χρωματικοί τόνοι.

Sony_Bravia_X90C_hero_SCREENFILL (4)

Το HDR αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας ή επιπέδων φωτεινότητας και φέρνει μεγαλύτερη αντίθεση στην οθόνη. Χάρη σε αυτήν τη βελτιωμένη αντίθεση αποκαλύπτονται οι λεπτές αποχρώσεις της εικόνας, από τα γεμάτα λεπτομέρειες μαύρα και τις σκιές, μέχρι τα πιο φωτεινά λευκά και τα χρώματα. Με τις τηλεοράσεις που είναι συμβατές με HDR, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν φωτεινότερα χρώματα, βελτιωμένες λεπτομέρειες και ευδιάκριτα φωτεινά σημεία, με βάθος και λεπτομέρειες στην εικόνα περισσότερο από ποτέ.

Η αποκλειστική τεχνολογία X-tended Dynamic Range της Sony, που χρησιμοποιήθηκε στις σειρές X94C και X93C, βελτιώνει την εμπειρία θέασης σε περιεχόμενο, που είτε διαθέτει HDR, είτε όχι, παρέχοντας βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά. Η λειτουργία X-tended Dynamic Range, η οποία υπάρχει στην X93C της Sony, προσφέρει διπλάσιο εύρος φωτεινότητας, ενώ η λειτουργία X-tended Dynamic Range PRO, η οποία υπάρχει στην X94C, προσφέρει έως και τριπλάσιο εύρος φωτεινότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons