Οι επόμενες κινήσεις της Samsung για το Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 19-09-2016 • AT 11:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy note 7 stylus

Tα προβλήματα για την Samsung με το Galaxy Note 7 συνεχίζονται και η εταιρεία προβαίνει σε διάφορες ενέργειες για τη λύση τους. 

Οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 θα ξεκινήσουν και πάλι από τις 28 Σεπτεμβρίου και έπειτα, με τα προγράμματα ανταλλαγής να σταθεροποιούνται σε κομβικές αγορές του κόσμου. Ο σκοπός της Samsung είναι να είναι άμεσα διαθέσιμα μοντέλα αντικατάστασης με καλή μπαταρία που δεν πρόκειται να εκραγεί κατά τη φόρτιση, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση όταν ένας κάτοχος Galaxy Note 7 φέρνει το προβληματικό μοντέλο για αντικατάσταση.

Στη Νότια Κορέα το πρόγραμμα αντικατάστασης έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στις ΗΠΑ αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις 21 Σεπτεμβρίου και έπειτα. Τα μοντέλα με την καλή μπαταρία θα έχουν έναν πράσινο δείκτη ενέργειας της μπαταρίας αντί για το λευκό, για να διαφοροποιούνται από τα προβληματικά μοντέλα. Σύμφωνα με τα Phone Arena και Phone Radar, τα Galaxy Note 7 που έρχονται για αντικατάσταση των προβληματικών μοντέλων, θα έχουν ένα μαύρο τετράγωνο στο κουτί τους, ως ένδειξη.

Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοχοι Galaxy Note 7 μπορούν να δουν στο site της Samsung εάν το IMEI της συσκευής τους είναι εφοδιασμένο με τη σωστή ή την προβληματική μπαταρία. Οι πωλήσεις του Galaxy Note 7 θα ξεκινήσουν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Νότιο Κορέα και οι υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons