Οι εφαρμογές MSN σε Android και iOS

by Nikos Kaimakamis • On 12-12-2014 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

msn-weather-android

Οι εφαρμογές MSN της Microsoft είναι πλέον διαθέσιμες τόσο στο λειτουργικό iOS όσο και στο Android αφότου η Microsoft εξαγόρασε την πλατφόρμα HockeyApp. 

H εξαγορά αυτή είναι σημαντική είδηση, αφού η πλατφόρμα της HockeyApp προσφέρει crash analytics και ένα δοκιμαστικό περιβάλλον για mobile εφαρμογές σε όλα τα λειτουργικά συστήματα. Η σουίτα των εφαρμογών που θα είναι διαθέσιμες σε iOS και Android είναι οι MSN News, Sports, Health & Fitness, Food & Drink, Money και Weather.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα λειτουργικά Android και iOS, οι MSN apps που αναφέρθηκαν παραπάνω θα είναι διαθέσιμες και στις συσκευές της Amazon. Μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμες μόνο σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 8 και Windows Phone 8.

Όλες οι εφαρμογές είναι δωρεάν διαθέσιμες, ενώ -σύμφωνα με το CNET- οι εφαρμογές αυτές έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως προτού ξεκινήσει η διάθεσή τους σε Android και iOS. Ενδιαφέρον είναι το στοιχείο εκείνο που τονίζει το CNET, αναφορικά με τον ανταγωνισμό που θα δημιουργηθεί με τις εφαρμογές υγείας και fitness τόσο στο iOS όσο και στο Android, ενώ οι αντίστοιχες MSN apps θα μπορούν να συνεργαστούν με τις αντίστοιχες που θα υπάρχουν ενσωματωμένες στο κάθε λειτουργικό σύστημα.  Οι MSN apps ήταν γνωστές ως Bing apps μέχρι σήμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons