Οι δυνατότητες του Internet of Things για τις επιχειρήσεις

by George Polyzos • On 24-03-2015 • AT 10:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

IoT

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρόσφατη CeBIT 2015, ο Πρόεδρος και Chief Marketing Officer της Samsung Electronics, Won-Pyo Hong, αναφέρθηκε στο Internet of Things (IoT) και τη συμβολή του στις επιχειρήσεις.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον τρόπο που η Samsung δημιουργεί ένα καινοτόμο και ανοιχτό στη συνεργασία οικοσύστημα IoT. «Καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν το Internet of Things, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στον πελάτη με αυξημένη παραγωγικότητα και κέρδος», δήλωσε ο κ. Hong.

Για να συμπληρώσει: «Οι διαδικασίες μίας επιχείρησης μπορούν να έχουν σημαντικές βελτιώσεις από την εφαρμογή του IoT στη διαχείριση αποθεμάτων, την ενεργειακή απόδοση και πολλά άλλα. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αναφορικά με τη συμβατότητα των πλατφόρμων, την ανάλυση δεδομένων και την ασφάλεια, ούτως ώστε να επιταχύνουμε την υιοθέτηση του IoT».

Επιπρόσθετα, η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Business, ένα εμπορικό σήμα που φιλοδοξεί να αγκαλιάσει το σύνολο του χαρτοφυλακίου της για ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων λύσεων για χρήσεις σε συγκεκριμένες αγορές, όπως λιανεμπόριο, εκπαίδευση, τουρισμός, υπηρεσίες υγείας, χρηματοοικονομικά και μεταφορές.

Πιο συγκεκριμένα, το Samsung Business επεκτείνεται και ενοποιεί όλες τις επιχειρηματικές λύσεις της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Samsung KNOX για ασφάλεια και enterprise mobility management, λύσεων ψηφιακής σήμανσης Samsung SMART Signage, των εκτυπωτικών λύσεων, καθώς και άλλων, προετοιμάζοντας τις επιχειρήσεις για την εποχή του IoT.

Τέλος, η Samsung παρουσίασε τις επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες για τους κλάδους του λιανεμπορίου, της εκπαίδευσης, του τουρισμού, των υπηρεσιών υγείας, των χρηματοοικονομικών και των μεταφορών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες Samsung Business, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.samsung.com/gr/business.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons