Οι δημιουργοί της Siri παρουσιάζουν το Viv

by Nikos Kaimakamis • On 05-05-2016 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

viv global brain

H Viv επιδιώκει να γίνει ο απόλυτος ψηφιακός βοηθός, σημαντικά πιο εξελιγμένος από την Siri ειδικά στο επίπεδο της συζήτησης με τον άνθρωπο. 

Το ένα τρίτο της ομάδας που έχει εξελίξει την Siri αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο startup, το Viv, με σκοπό του την εξέλιξη ενός ικανότερου ψηφιακού βοηθού με περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τον άνθρωπο. Η Apple αγόρασε τη Siri το 2010 με σκοπό της να ενσωματώσει τον ψηφιακό βοηθό στο iOS. H ομάδα που είχε δημιουργήσει την σχετική τεχνολογία δημιούργησαν τη Viv Labs, με χρήση πιο εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης.

Στις 9 Μαΐου, θα γίνει η πρώτη επίδειξη της χρήσης της τεχνολογίας των Viv Labs, με την ψηφιακή βοηθό να κλείνει ταξί, να παίζει μουσική, να κάνει αναζήτηση στον Ιστό, να μιλά για τον καιρό και να φροντίζει για την παραγγελία ειδών απαραίτητων για το νοικοκυριό. Οι δημιουργοί του Viv υπόσχονται ότι ο ψηφιακός βοηθός τους θα μπορεί να βελτιώνεται με τον καιρό, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Μάλιστα, σύμφωνα με το The Next Web, το Viv θα μπορεί να δημιουργεί τον δικό του κώδικα προκειμένου να εκτελεί με επιτυχία μία λειτουργία που ζητά ο χρήστης.

Μένει να δούμε στην πράξη το τι θα μπορεί να κάνει σε αυτή τη φάση το Viv.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons