Οι ανακοινώσεις της Sony κατά τη διάρκεια της E3

by George Polyzos • On 18-06-2015 • AT 9:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_4

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο του «E3 Media & Business Summit», η Sony Computer Entertainment (SCE) προχώρησε σε ανακοινώσεις, για το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation 4.

Η αυλαία της συνέντευξης τύπου άνοιξε με την παρουσίαση του πολύ-αναμενόμενου The Last Guardian, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2016 και έκλεισε με το νέο αριστούργημα της γνωστής σειράς από την Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief’s End. Το εντυπωσιακό live demo του Uncharted 4: A Thief’s End, για μία ακόμη φορά, απέδειξε ότι η Naughty Dog θέτει νέα δεδομένα στην Blockbuster δράση, που θα προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους PS4.

Τα νέα, αποκλειστικά παιχνίδια είχαν ξεχωριστή θέση κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της SCE στην φετινή Ε3. Το Dreams, ο νέος τίτλος, από τα «ανήσυχα» μυαλά της Media Molecule παρουσιάστηκε επίσης, αποδεικνύοντας ότι τα όρια της δημιουργικότητας και της φαντασίας είναι ανεξάντλητα, ενώ το παιχνίδι δράσης Horizon Zero Dawn της Guerilla Games μας μετέφερε σε έναν post-apocalyptic κόσμο, όπου ο πολιτισμός, όπως τον γνωρίζουμε, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Μεταξύ των παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν ήταν το RIGS Mechanized Combat League, της Guerilla Games, τίτλος που θα κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα του  Project Morpheus προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία virtual reality στο PS4.

Όπως, δήλωσε, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Computer Entertainment America, Shawn Layden, «καθώς πορευόμαστε προς το λανσάρισμα της εικονικής πραγματικότητας στο PS4 την επόμενη χρονιά, παραμένουμε εντυπωσιασμένοι από την δημιουργικότητα των developers, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την τεχνολογία του Morpheus, για να σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους που “τυλίγουν” τις αισθήσεις σας σε 360ο περιβάλλοντα που δεν θα πιστέψετε, εάν δεν τα δείτε».

Μία ακόμη σημαντική αποκάλυψη ήρθε με την ανακοίνωση της στενής συνεργασίας μεταξύ SCE και Activision, πάνω στο Call of Duty: Black Ops III. Η πιο επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών παρουσιάστηκε στην σκηνή της Ε3, ανακοινώνοντας ότι οι κάτοχοι του PlayStation 4, θα απολαύσουν πρώτοι όλους τους χάρτες, καθώς και την multiplayer beta του παιχνιδιού.

Από την παρουσίαση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει το άκρως αναμενόμενο shooter της ΕΑ, Star Wars: Battlefront που προσφέρει μια μονάδικη αίσθηση του αγαπημένου κόσμου του Star Wars. Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της SCE στην Ε3, αποκαλύφθηκε το Destiny: The Taken King, από την Bungie, με αποκλειστικό περιεχόμενο για το PlayStation, όπως το νέο co-op Strike, νέος multiplayer χάρτης και νέος εξοπλισμός.

Ένα αίτημα των fans του PlayStation έγινε πραγματικότητα με την ανακοίνωση του Final Fantasy VII Remake που θα κυκλοφορήσει από τη Square Enix, πρώτα για PlayStation 4, προκαλώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις.

Τέλος, από την σκηνή της E3 ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του Shenmue III, για το PlayStation 4, μέσω Kickstarter, καθώς και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης του PS4 media player app για την εύκολη πρόσβαση σε video, φωτογραφίες και μουσική με υποστήριξη DLNA sharing.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons