Οι Αμερικανοί προτιμούν το νέο iPhone

by Nikos Kaimakamis • On 01-12-2014 • AT 3:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINT

Η επιτυχημένη εμπορική πορεία είναι κάτι που απολαμβάνουν τα περισσότερα προϊόντα της Apple και το νέο iPhone δείχνει να ακολουθεί αυτόν τον κανόνα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την Black Friday στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι online πωλήσεις μέσα στην ημέρα αυτή και μόνο ξεπέρασαν σε αξία τα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 27% της αξίας αυτής προερχόταν από κινητά τηλέφωνα και το 79% εξ αυτών, ήτοι ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 500 εκατομμύρια δολάρια προέκυψε από συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS, σύμφωνα με τα στοιχεία του Phone Arena.

Οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι είναι σοφότερο για την Apple να παραμείνει εστιασμένη στο ανώτερο στρώμα της αγοράς και όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε κάποιο ακριβότερο high end προϊόν, παρά σε κάποιο μαζικό κοινό, όπως συμβαίνει με το Android.

Το νέο iPhone 6 και στις δύο εκδοχές του, παρόλο που παραμένει μια ακριβή πρόταση, εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία από το… καταναλωτικό όργιο της Black Friday και πιστοποιεί ότι η δύναμη των πωλήσεών της είναι προς το ανώτερο κομμάτι της αγοράς και όχι τόσο πολύ προς το Low end μερίδιο όπου Android και Windows Phones κυριαρχούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons