Οι αλλαγές που έρχονται στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών Tinder

by George Polyzos • On 31-01-2020 • AT 9:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Ένα «κουμπί πανικού» και άλλες λειτουργίες ασφαλείας εισάγει η δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών, Tinder.

Όπως αναφέρει το BBC, μεταξύ των νέων λειτουργιών είναι η παροχή άμεσης βοήθειας, ο εντοπισμός τοποθεσίας και η επιβεβαίωση φωτογραφίας. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα είναι διαθέσιμα σε πρώτη φάση στις ΗΠΑ από τις 28 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν έγινε γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Η μητρική, Match Group- στην οποία ανήκουν επίσης τα PlentyOfFish, OkCupid και Hinge, σκοπεύει να εισάγει τέτοιες λειτουργίες και στις άλλες πλατφόρμες γνωριμιών της αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία ανέφερε επίσης πως έχει επενδύσει στη Noonlight, που παρέχει online υπηρεσίες άμεσης βοήθειας και προϊόντα προσωπικής ασφαλείας που θα χρηισμοποιούνται στο Tinder.

Η τεχνολογία της Noonlight θα επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης/ άμεσης βοήθειας και να μεταδίδουν ακριβή δεδομένα τοποθεσίας. Πριν συναντήσουν κάποιον, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν πληροφορίες για το άτομο και για το πότε λαμβάνει χώρα το ραντεβού.

Η νέα λειτουργία επιβεβαίωσης φωτογραφίας θα βοηθά τους χρήστες να αποφεύγουν το αποκαλούμενο «catfishing», όταν δηλαδή κάποιος χρησιμοποιεί ψεύτικη ταυτότητα online. Σε αυτό το πλαίσιο θα χρησιμοποιείται υποβοηθούμενη από ανθρώπους τεχνητή νοημοσύνη για να ελέγχει τις φωτογραφίες που ανεβάινουν στην εφαρμογή, με τους χρήστες να καλούνται να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους τραβώντας απευθείας selfies.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons