Η OgilvyOne αλλάζει τον τρόπο πληρωμής των blogs

by Stefanos Kofopoulos • On 21-01-2008 • AT 2:07 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

60 days

Είναι απίστευτο ότι την ώρα που έγραφα για την συνεργασία του pestaola.gr με την Cyber Technics το Gmail με ειδοποίησε ότι έχω νέο email από την Ogilvy. Μετά από μήνες αναμονής, συζήτησης και αντιπαράθεσης εξαιτίας του γνωστού post Προς τις διαφημιστικές, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στον χώρο των ελληνικών social media και τον τρόπο συνεργασίας με τις ελληνικές διαφημιστικής.

Με λίγα λόγια και πολύ απλά, η Ogilvy αποφάσισε ότι από τον Ιανουάριο 2008, τα τιμολόγια που θα λαμβάνει η OgilvyOne από bloggers και θα έχουν αξία κάτω από 750 ευρώ θα εξοφλούνται σε 60 ημέρες! Η κίνηση είναι σίγουρα θετική και δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθεί η αγορά, ο τρόπος συνεργασίας και οι σχέσεις του οικοσυστήματος blogs – διαφημιστικών εταιρειών. Kudos στα παιδιά της OgilvyOne!

Το momentum δημιουργήθηκε και συνεχίζεται από 2 εταιρείες. Οι υπόλοιποι παρακαλώ..

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. this is how ‘we’ can change the rulez, το παιχνίδι είναι στα χέρια μας…

 2. Μπράβο Στέφανε, φαντάζομαι πως πρέπει να νιώθεις περήφανος για την στάση σου τότε !!

 3. + Kudos to you, λοιπόν !

 4. @gtzi: Ναι, το παιχνίδι είναι και στα δικα μας χέρια. Είμαστε prosumer άλλωστε

  @Vagelis: Thanks man. Αν μη τι άλλο νιώθω ότι μπορεί ανοίξει ο δρόμος σε ακόμα περισσότερους bloggers έστω και με τα 750 ευρώ για αρχή.

  Φυσικά λύνεται και το πρακτικό πρόβλημα πληρωμής ΦΠΑ και ασφαλιστικών εισφορών :)

 5. @Titanas:Είδα την εξέλιξη της υπόθεσής σου,
  ΔΕΝ το περίμενα βέβαια γιατί έχω περάσει τα ίδια και χειρότερα εδώ και δέκα χρόνια,

  και σου δίνω συγχαρητήρια γιατί τελικά είχες και δίκιο που το έγραψες και που ζήτησες λογικότερη αντιμετώπιση σε σχέση με τα μεγάλα ΜΜΕ.
  Μπράβο σου!

 6. Impressive!

  congrats!

 7. Μπράβο σου! Και μπράβο και στις Cyber Technics & Ogilvy. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι και με ακόμα καλύτερους όρους.

 8. Είναι προφανές πλέον οτι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ αρχίζει και μπαίνει στην καθημερινότητα του Έλληνα. Άμεση συνέπεια ειναι η προσαρμογή όλου του οικοσυστήματος (διαφήμιση, ετιρείες,κτλ) στον online κόσμο και στις ιδιαιτεροαίοτητες (αν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαιτερότητα να θες τα λεφτα ΣΟΥ σε 60 μέρες). Είμαι σίγουρος ότι από δω και πέρα καθημερινά θα βλέπουμε καινούργιες online επιχειρήσεις ή γενικότερα ανθρώπους που ζούνε από ένα blog όπως συμβαίνει χρόνια τώρα στον κόσμο…Άπλα ο τιτάνας και οι εταιρείες που συνεργάζετε επειδή είναι οι πρώτοι και ουσιαστικά δοκιμάζουν το τι θα πετύχει καλό θα ήταν να μας δίνουν τέτοια παραδείγματα καθημερινός…Μπραβο σας!

 9. Ώς νεος στο όλο συστημα των blog θέλω να ρωτήσω το εξής: Για να βαζεις μία διαφήμιση κάθε τόσο στο blog σου έχεις κάνει έναρξη στην εφορία (παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών ας πούμε?) και πληρώνεις και ΙΚΑ? Βγαίνεις?

 10. @Peter: Δεν έχω ΙΚΑ αλλά ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)

Top

Show Buttons
Hide Buttons