Η OgilvyOne μεγαλώνει, αγοράζει την Onyro

by Stefanos Kofopoulos • On 17-04-2008 • AT 10:49 am • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

ogilvyone onyro

Η κρίση στην παγκόσμια οικονομία δεν φαίνεται να αγγίζει ιδιαίτερα την Ελλάδα και το ελληνικό internet, κάτι που φαίνεται να γνωρίζουν στο Μαρούσι. Η OgilvyOne προχώρησε στην εξαγορά της Onyro για να ενισχύσει το υπάρχον δημιουργικό τμήμα. Το tag line της Onyro είναι “Interactive User Experience Design”, λέξεις ιδιαίτερα ελκυστικές και όμορφες για τις δουλειές που κάνει και θέλει να πάρει η OgilvyOne.

Ο uroborus τα γράφει στο blog του αλλά αξίζει να διαβάσετε τα σχόλια που ακολουθούν το post. Η επίσημη ανακοίνωση βρίσκεται εδώ και κάνει λόγο για απορρόφηση. It’s happening again..

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Υπάρχον.

  Υπάρχων είναι για το αρσενικό.

  xxx :)

 2. Αν μπορείς να διορθώσεις και το link προς το site της onyro!

 3. @Onyro: oops! Λάθος copy&paste.. το έφτιαξα μαζί με το ορθογραφικό!

 4. Στέφανε, προσωπικά θεωρώ την πρώτη πρόταση του άρθρου εντελώς υπερβολή.
  Πως μπορεί να επηρεάσει η παγκόσμια οικονομία μία τέτοια εξαγορά εφόσον κριθεί σωστή/αναγκαία;

  Και για την Ogilvy να εξαγόραζε την HappyCog να μιλούσαμε δεν θα πήγαινε τόση υπερβολή!

  Αν και θαυμάζω ορισμένες δουλειές της Onyro δεν νομίζω ότι το μότο ταιριάζει στο site τους [αναγνωρίζω ότι ετοιμάζεται καινούργιο] ούτε σε 1-2 απ’τα projects τους που σαν user η εμπειρία που είχα δεν ήταν η καλύτερη.

  Anyway, i’m a flash “hater” so.. [flash belongs where is usefull, not everywhere]

 5. @HitMan: Εννοώ ότι η παγκόσμια αγορά πάει κατά διαόλου, το πετρέλαιο ανεβαίνει, το δολλάριο έχει πάει στον πάτο.. όλοι επηρεάζονται. Δεν είναι αναγκαίο να επηρεαστεί και η ελληνική οικονομία τόσο πολύ και φυσικά όχι η συγκεκριμένη συμφωνία.. έπρεπε κάπως να ξεκινήσω και μου ήρθε αυτό.

 6. Okay, σε “συγχωρώ” επειδή ήσουν κουρασμένος απ’την “βόλτα” στο κέντρο :D

 7. πάντως το site της Onyro το θεωρώ τουλάχιστον “εχθρικό” προς το χρήστη. Η σελίδα δεν δίνει καμία ουσιαστική πληροφορία στο χρήστη, είναι εξολοκλήρου σε Flash (χωρίς να υπάρχει λόγος) και δεν υπάρχουν ούτε καν οι κλασσικές σελίδες About, Contact κλπ.

  Έχουνε μείνει λίγο πίσω, τα πράγματα έχουν προχωρήσει. Μόνο ο Έλληνας θα ψάρωνε από τα κόκκινα τεράστια γραφικά χωρίς νόημα και από τα mouseover Flash effects. Άσε και το Pop Up όταν κλικάρεις στο View Website :)

  Ας μην αναφερθώ τέλος και στο SEO το οποίο απλά είναι ανύπαρκτο…

  Η γνώμη μου είναι πως η πληροφορία πρέπει να δίνεται στο χρήστη εύκολα και χωρίς περιττά καλούδια. Δώστε το σωστό περιεχόμενο και αφήστε τη “γκλαμουριά” στην άκρη.

  cheers

 8. @papaman & ProBlog: Συγνώμη αλλά flash design έκανε η onyro και μάλιστα έχει αναπτύξει και full flash cms. Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση για κανένα λόγο να μην έχει και full flash site.

 9. Καλησπέρα σε όλους. Παρότι δεν έγραψα για τη διεθνή οικονομική κατάσταση κλπ καταλαβαίνω απόλυτα το πνεύμα του Titana.

  Όσον αφορά δε το τι είναι και το τι δεν είναι καλό web site υπάρχουν πολλές απόψεις όπως στα περισσότερα ζητήματα. Προσωπικά θα επιμείνω στην άποψή μου ότι η κίνηση της Ogilvy ήταν από τις καλύτερες που μπορούσε να κάνει. Το Onyro έχει κάνει πολύ καλές δουλείες, είναι αξιόπιστο και διαθέτει συνέπεια. Και τα παραπάνω μετράνε ιδιαιτέρως – κάποιες φορές μάλιστα πολύ περισσότερο απ ότι φαίνεται

 10. πολύ καλή η εισαγωγή απλά ήθελε λίγη ανάπτυξη. εγω προσθέτω οτι όλα τα δημιουργικά επαγγέλματα ανήκουν στην μεσαία τάξη πραγμάτων. δεν είναι πολυτέλεια αλλά ούτε κααναγκαία για επιβίωση, οπότε και λογικά δεν επιρρεάζονται από την κρίση. Μπράβο στην Onyro

 11. Εγώ θα συμφωνήσω και με τον vageli και με τον Uroborus. Επίσης, σαν κίνηση της oglivy, ήταν αρκετά καλή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons