Επίσημη διανομή των προϊόντων της Zopo από την Volte-Tel Communications

by George Polyzos • On 20-03-2018 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Zopo ξεκινάει επίσημα την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω του δικτύου πωλήσεων της Volte-Tel Communications.

H Zopo Future Technology έπειτα από μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών, το 2008 επεκτάθηκε και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αναλαμβάνοντας την παραγωγή εξ ολοκλήρου ή και μέρη κινητών τηλεφώνων.

Το 2012 η Zopo παρουσιάζει το πρώτο της smartphone, και στο εξής ασχολείται συστηματικά με την κατασκευή smartphones δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και στην υγεία, εστιάζοντας στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα ακτινοβολίας των συσκευών της (SAR – Specific absorption rate/Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης).

Όραμα της Zopo είναι η κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου. Γι’ αυτό το 2018 έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα της νέας σειράς Zopo Kids (προϊόντων τεχνολογίας για παιδιά) αλλά και της Zopo Sports (προϊόντων accessories και wearables).

Η Volte-Τel Communications έχοντας ως στόχο την διάθεση ποιοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων Zopo στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι λοιπόν σε θέση να παρέχει μέσω του δικτύου συνεργατών της, τελευταίας τεχνολογίας smartphones, με δύο χρόνια εγγύηση σε όσα η ίδια προμηθεύει (έκδοση VGR), accessories όπως θήκες και hands free αλλά και ολοκληρωμένη υποστήριξη service.

Επιλεγμένα μοντέλα της εταιρείας ZOPO θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Cyta Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στο www.zopo-hellas.gr και στο www.facebook.com/zopohellasofficial.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons