Είναι επίσημο πλέον: iPhone 5S και iPhone 5C event στις 10 Σεπτεμβρίου 2013

by Stefanos Kofopoulos • On 03-09-2013 • AT 7:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Είναι επίσημο πλέον: iPhone 5S και iPhone 5C event στις 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νέα iPhone 5S και iPhon 5C έρχονται στις 10 Σετεμβρίου 2012 στο επίσημο πλέον, Apple iPhone event. Η Apple έχει ήση στείλει τις προσκλήσεις στα μέλη του τύπου και όλοι περιμένουν την επόμενη Τρίτη.

Ανάμεσα σε αυτά που αναμένεται να ανακοινωθούν από την Apple στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 είναι η τελική έκδοση του νέου iOS 7 λειτουργικού για iPhone και iPad αλλά και τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και iPhone 5C.

Το iOS 7 βρίσκεται μια ανάσα πριν από την Gold Master έκδοση μετά από 6 συνεχόμενες beta εκδόσεις και αναμένεται να αλλάξει δραματικά τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα iPhone και iPad σήμερα. Το iOS 7 θα είναι διαθέσιμο για iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 και φυσικά για τα νέα μοντέλα iPhone 5S και iPhone 5C.

iOS 7, iPhone 5S, iPhone 5C και τι αλλο θα παρουσιασει η Apple;

Είναι επίσημο πλέον: iPhone 5S και iPhone 5C event στις 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το νέο iPhone 5S smartphone αναμένεται να είναι το ίδιο εξωτερικά με το iPhone 5. Δύο σημαντικές διαφορές από το σημερινό μοντέλο του iPhone 5 είναι το διπλό LED flash που αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Apple αλλά και η νέα παλέτα χρωμάτων με μοντέλα iPhone 5S σε χρυσό / σαμπανιζέ και πιθανότατα και ένα ακόμα χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα του γραφίτη.

Εσωτερικά το iPhone 5S αναμένεται να είναι σημαντικά βελτιωμένο σε ταχύτητα επεξεργαστή και GPU. Αναμένεται επίσης να χρησιμοποιεί αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων για την αναγνώριση και επιβεβαίωση της ταυτότητας του κατόχου του αλλά και αυξημένα επίπεδα ασφαλείας.

iPhone 5C, το φθηνοτερο iPhone με χαμηλοτερη τιμη και νεαρες ηλικιες

Το iPhone 5C αναμένεται να είναι το φθηνότερο μοντέλο iPhone 5 με πλαστικό πίσω μέρος και πολλά χρώματα. Τα ηλεκτρονικά του iPhone 5C αναμένεται να είναι παρόμοια με αυτά του iPhone 5, όπως και η οθόνη των 4 ιντσών.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Apple θα αποφασίσει να διακόψει την παραγωγή του iPhone 4 και του iPhone 4S ή να συνεχίσει να παράγει τα παλαιότερα μοντέλα και να διακόψει την παραγωγή του iPhone 5 και να παραμείνει στην αγορά με το iPhone 5S και το iPhone 5C μόνο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons