Προεπισκόπηση του Office για Windows 10 smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 20-04-2015 • AT 4:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Modern-productivity-Office-on-Windows-2

Η Microsoft δείχνει μία προεπισκόπηση των Office εφαρμογών για τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows 10, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα τέλη περίπου του μήνα. 

Το Office για Windows 10 Phones, αναμένεται να φέρει όλα τα χαρακτηριστικά που απολαμβάνουν οι χρήστες ενός υπολογιστή και τη σουίτα γραφείου στο σύστημά τους, ενώ θα είναι διαθέσιμα όλα τα χαρακτηριστικά που θα έχει το Office για τις συσκευές με οθόνη αφής. Οι Office Universal Apps είναι διαθέσιμες άμεσα, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμες οι full εκδόσεις των προγραμμάτων Word, PowerPoint, Excel.

Οι χρήστες θα έχουν διαθέσιμες δωρεάν τις βασικές λειτουργίες των εφαρμογών του Office, ενώ εκείνοι που επιλέγουν τη λύση της συνδρομής στο Office 365, θα έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά. Για τους υπολογιστές θα υπάρχει η έκδοση Office Desktop, ενώ εκείνη η έκδοση για τα smartphones και τα tablets θα είναι το Office Universal.

Μαζί με το Office, η Microsoft φέρνει στις Windows 10 συσκευές και το Maps app, δηλαδή τους χάρτες της, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Windows 10 Technical Preview. H εφαρμογή ονομάζεται Windows 10 Maps for phone. Είναι βασισμένη στο Bing Maps και φυσικά στους Here maps.

Εννοείται ότι οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα πλεονεκτήματα των χαρτών Here που είχαμε δει και στα Windows Phones και διακρίνονται για την εύρυθμη λειτουργία τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons