Η παρουσία της Odyssey στο 8ο Συνέδριο Infocom Security 2018

by George Polyzos • On 28-04-2018 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου το 8ο Συνέδριο Infocom Security 2018 που διεξήχθη με επιτυχία στο Συνεδριακό κέντρο Δαΐς στην Αθήνα.

Η Odyssey που συμμετείχε στη διοργάνωση με δικό της περίπτερο, ήταν για ακόμη μια χρονιά ο Μεγάλος Χορηγός του ETHIHAK Contest 2018 που έγινε στο πλαίσιο του Συνεδρίου, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε ηθικούς Hackers να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων έναντι live πραγματικών στόχων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, κορυφαία στελέχη της Odyssey ανέπτυξαν επίκαιρα θέματα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Ο κ. Άγγελος Πρίντεζης, με την παρουσίαση του, εξήγησε πώς οι υπηρεσίες MSS και MDR της Odyssey μπορούν, μέσω της πλατφόρμας ClearSkies Big Data Security Analytics, να βοηθήσουν τους οργανισμούς να βελτιώσουν την δυνατότητα ανίχνευσης και ανταπόκρισης τους σε στοχευμένες επιθέσεις και παραβιάσεις δεδομένων, καθώς και να επισπεύσουν τη συμμόρφωσή τους με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) πριν από την επιβολή του.

Ο Δρ. Παντελής Γεωργιάδης επεκτάθηκε στο θέμα “Detecting suspicious/malicious activity using Security Analytics”, εξηγώντας με ποιόν τρόπο μπορούν τα Security Analytics και το Machine Learning να βοηθήσουν στην έγκαιρη ανίχνευση κυβερνο-απειλών.

Επιτυχία σημείωσε και το workshop της Odyssey με τίτλο “Detecting Threats Using Security Analytics” κατά το οποίο η κ. Πωλίνα Αντωνίου παρουσίασε το ρόλο και την αξία του User & Entity Behavior Analytics (UEBA) που περιλαμβάνει behavioral και predictive machine learning, ως μια από τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και λειτουργίες του ClearSkies™ NG SIEM-as-a-Service και του ClearSkies NG Endpoint Agent.

Το Συνέδριο Infocom Security έκλεισε και αυτή τη χρονιά με την τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού Ethical Hacking. Ο κ. Πρίντεζης ως εκπρόσωπος της εταιρείας βράβευσε τον πρώτο νικητή με το ποσό των 1000 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons