Νυστέρι επιλέγουν οι παχύσαρκοι νέοι στην Αμερική

by Stefanos Kofopoulos • On 06-03-2007 • AT 5:50 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

eric decker family obesity pictures
gastric bypass

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταφέρουμε κάτι και συνήθως οι περισσότεροι προτιμούμε την εύκολη οδό. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα αποτελέσματα της έρευνας που μαρτυρά ότι όλο και περισσότεροι παχύσαρκοι Αμερικανοί νεαρής ηλικίας [ναι νεαρής ηλικίας] 12 – 19 ετών καταφεύγουν στο νυστέρι για να χάσουν βάρος. Το είδος της επέμβασης ουσιαστικά παρακάμπτει την φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος μειώνοντας έτσι την ποσότητα τροφής που μπορεί να δεχθεί και το στομάχι αλλά και να απορροφήσει το παχύ έντερο.

Αν με ανησυχεί και μου την δίνει κάτι είναι τα εξής:

 • Δικέ μου, είσαι μεταξύ 12 και 19, περίοδο που ο οργανισμός δυναμώνει και αναπτύσεται συνεχώς. Μπορείς να ξενυχτήσεις πολλές ώρες, να φας ό,τι θες, να κάνεις σεξ απίστευτα πολλές φορές κλπ. Ίσως το πρόβλημα είναι στο κεφάλι και όχι στο σώμα [φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις]
 • Οι επεβάσεις αυτού του τύπου μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και θάνατο, ειδικά σε ενήλικες. Ίσως για αυτό τα πιτσιρίκια βιάζονται
 • Τελευταία βλέπω διαφημίσεις για ανάλογες επεμβάσεις και στην Ελλάδα και μάλιστα σε Κυριακάτικες εφημερίδες
 • Οι υποψήφιοι για ανάλογη επέμβαση πρέπει να εξεταστούν πριν την επέμβαση ώστε να χαρακτηριστούν κατάλληλοι για αυτή. Ελλάδα ακούς;

Ίσως η γυμναστική, μειώση της ποσότητας του φαγητού και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό να είναι η λύση στο πρόβλημα. Τι νυστέρι και μαλακίες.. διάολε!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορίες που έχεις βρε Τιτάνα νυχτιάτικα;!
  Εδώ εκλέγουν τον Bush για πρόεδρο και αυτό σου φαίνεται εξωφρενικό;! :-)

 2. Eε βλέπεις, τώρα οι πλαστικοί χειρούργοι έκαναν ότι έκαναν με τις..μύτες, τώρα πιάνουν τις κοιλιές και τα στομάχια..
  Με τη διαφήμιση που τους έκανε η γνωστή κυρία πρόεδρος των ελλήνων παχυσάρκων και στους τοίχους θα δούμε τέτοιες διαφημίσεις!

 3. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται η Κατερίνα αλλά αυτό είναι που με ανησυχεί. Αν η λύση δίνεται με το νυστέρι τόσο απροκάλυπτα τότε δεν πάμε καθόλου καλά.

 4. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι καλό είναι να γίνονται τέτοιου είδους επεμβάσεις μόνο όπου η παχυσαρκία απειλεί την υγεία του ασθενούς (υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις) και όχι όταν αποτελούν την λύση για το εύκολο αδυνάτισμα.

 5. νομίζω είναι θέμα νοοτροπίας. Γρήγορα τρώμε, γρήγορα παχαίνουμε, γρήγορα θέλουμε να τα χάσουμε.
  αν εξαιρέσουμε τις νοσογόνες περιπτώσεις, νομίζω ότι απλά οι συγκεκριμένοι θέλουν όχι να μάθουν να τρώνε σωστά (κάτι που θέλει και ψυχολογική παρακολούθηση) αλλά απλά
  να αλλάξουν νούμερο ρούχων

 6. @Μαριλίνα: Οι Αμερικανοί έχουν πρόβλημα παχυσαρκίας εδώ και χρόνια και μου την δίνει που βρίσκουν την λύση στο νυστέρι. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν μένει πίσω ούτε στην παχυσαρκία αλλά ούτε και στην άθλια αντιμετώπιση αυτής. Φυσικά εξαιρούνται όσοι έχουν προβλήματα υγείας.

 7. Michael, πραγματικά αν παρουσίαζες τον εαυτό σου θα άφηνα στο σχόλιο για την έρευνα.. αλλά αυτό που κάνεις φαίνεται καθαρά σαν διαφήμιση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons