Η ομάδα του Obama για το FCC είναι διαφορετική

by Stefanos Kofopoulos • On 20-11-2008 • AT 2:03 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

fcc world of warcraft

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας ξεκαθαρίσουμε πολύ γρήγορα τι είναι το FCC ή αλλιώς Federal Communications Commission. Σε πολύ γενικές γραμμές πρόκειται για την Αμερικανική ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, το internet, τους δορυφόρους κλπ. Τα μέλη του FCC επιλέγονται από τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Obama. Τώρα αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης.

Δύο από τα νέα μέλη που θα βοηθήσουν στην μετάβαση της υφιστάμενης κατάστασης σε αυτό έχει στο μυαλό του ο Barack είναι οι: “Kevin Werbach, assistant professor of legal studies and business ethics at Wharton, Susan Crawford, who teaches communications and Internet law at the University of Michigan” όπως αναφέρει ο Om.

Εκτός από τα τυπικά προσόντα ο Werbach και η Crawford έχουν κάτι πολύ σημαντικό, κατανόηση και γνώση του πραγματικού κόσμου εκεί έξω. Ο Kevin Werbach είναι φανατικός παίχτης του World of Warcraft και η Susan Crawford ασχολείται με το Second Life. Σκεφτείτε για μια στιγμή τι σημαίνει αυτό πέρα από την διάσταση παιχνίδι. Μιλάμε για επικοινωνία, κοινωνικές ομάδες, net neutrality, πνευματικά δικαιώματα, εικονικές οικονομίες, ανταλλαγή πληροφοριών κλπ. Ο Werbach και η Crawford δεν γνωρίζουν απλά αλλά συμμετέχουν σε δραστηριότητες που χρησιμοποιούν όλα αυτά τα στοιχεία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άσχετο αλλά από όσο ξέρω την συγκεκριμένη εικόνα την έχει πάρει από ένα επεισόδιο του South Park συγκεκριμένα από την 10η σεζόν το 8ο επεισόδιο…

Top

Show Buttons
Hide Buttons