Ο Wi-Fi Assistant της Google έρχεται στα Nexus

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2016 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

wi-fi assistant all

Οι συσκευές Nexus αποκτούν ένα στοιχείο του Google Project Fi και συγκεκριμένα τον Wi-Fi assistant για την τέλεση κλήσεων μέσω Wi-Fi. 

Όταν κάποιος συνδέεται μέσω Wi-Fi hotspot, το σύστημα μπορεί να περάσει τις κλήσεις μέσω Wi-Fi, ενώ η λειτουργία αυτή διακόπτεται αυτόματα όταν ο χρήστης απομακρύνεται από την εμβέλεια του Wi-Fi hotspot. Με τη βοήθεια του Wi-Fi Assistant, η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει πιο εύκολα και αυτόματα, καθώς η Google δίνει τη δυνατότητα σε όσους κατόχους συσκευών Nexus δεν είναι συνδρομητές του Project Fi να μπορούν να χρησιμοποιούν τον Wi-Fi Assistant για τις κλήσεις τους.

Για να γίνει χρήση του Wi-Fi Assistant θα πρέπει το μοντέλο Nexus που τον χρησιμοποιεί να έχει εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Android 5.1 και ανώτερο. Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη, σύμφωνα με το Liliputing στους κατόχους συσκευών Nexus στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις σκανδιναβικές χώρες μέσα στους προσεχείς μήνες.

Το Project Fi λειτουργεί ως ένα Virtual Private Network, ή VPN, το οποίο εκμεταλλεύεται τα δημόσια Wi-Fi hotspots, χρησιμοποιώντας τα ως κόμβους επικοινωνίας, ενώ ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την εν λόγω δυνατότητα, όποτε το επιθυμεί, για λόγους ασφαλείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons