Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Torsten Valeur επαινεί τον σχεδιασμού του LG G6

by George Polyzos • On 25-02-2017 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

O παγκοσμίου επιπέδου φήμης βιομηχανικός σχεδιαστής Torsten Valeur δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είχε την ευκαιρία να δει πρόσφατα από κοντά το LG G6 το οποίο και επαίνεσε.

Τα ακριβή λόγια του Torsten Valeur ήταν ότι είναι «ο ιδανικός συνδυασμός… όμορφου σχεδιασμού, έξυπνης λύσης και προφανώς μοναδικής εμπειρίας χρήσης… η ουσία δηλαδή ενός smartphone».

Ο κ. Valeur έδωσε διθυραμβική κριτική για τον σχεδιασμό του επερχόμενου LG G6 που επικεντρώνεται στα ουσιώδη καθώς και για την όμορφη εμφάνισή του που δίνει μία αίσθηση στιβαρότητας. Στην αρχική εντύπωση του για το G6, ο Valeur δήλωσε ότι βασικός παράγοντας για τον σπουδαίο βιομηχανικό σχεδιασμό δεν αποτελεί μόνο η όμορφη εμφάνιση, αλλά να λαμβάνεις υπόψη τους χρήστες, προσθέτοντας ότι τα βλέμματα τραβά η οθόνη FullVision του τηλεφώνου, χωρίς να διαθέτει η συσκευή περιττούς περισπασμούς.

Το G6 εμφανίζει στοιχεία με μινιμαλιστικό σχεδιασμό ενώ διαθέτει απόλυτα λείο κράτημα. Το μεταλλικό πλαίσιο που αναδιπλώνεται γύρω από την περίμετρο του τηλεφώνου προσδίδει σταθερότητα στο στυλ με ένα απαλό ματ φινίρισμα. Το πίσω μέρος της συσκευής είναι απόλυτα επίπεδο, χωρίς να ξεχωρίζει ο φακός της κάμερας. Ο κ. Valeur σχολίασε θετικά επίσης την εργονομία του LG G6 για την εύκολη λειτουργία με το ένα χέρι λόγω της σταθερής αίσθησης στη λαβή του.

«Και πιστεύω ότι όταν ο χρήστης το πάρει στα χέρια του, το κρατήσει, το επεξεργαστεί, το γυρίσει ανάποδα, το κοιτάξει και παίξει μαζί του, θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από όλη την προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια του προϊόντος» πρόσθεσε ο κ. Valeur.

Ο Torsten Valeur, Διευθύνων Σύμβουλος του Δανέζικου studio David Lewis Designers, είναι αποδέκτης πολλών βραβείων του κλάδου, όπως τα iF Design Awards και Good Design Awards.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons