Ο πιο έξυπνος επαγγελματικός σαρωτής της Epson

by George Polyzos • On 01-05-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Epson ανακοίνωσε τον επαγγελματικό σαρωτή WorkForce DS-780N, ένα διαδραστικό μοντέλο με οθόνη αφής και τροφοδότη φύλλων με ενσωματωμένη δικτύωση.

Ο DS-780N είναι σχεδιασμένος για σάρωση μεγάλου όγκου εργασιών, με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 100 σελίδων (ADF), συμβατότητα USB 3.0 και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα έγχρωμης σάρωσης 45 σελίδων ανά λεπτό/90 εικόνων ανά λεπτό στα 300 dpi. Κάνει τη σάρωση εύκολη με πρωτοποριακές έξυπνες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης μιας νέας, αργής λειτουργίας για ευαίσθητα έγγραφα και τη δυνατότητα παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδότησης που επιτρέπει τη σάρωση στοιχείων όπως φάκελοι και έγγραφα με σημειώσεις post-it. Διαθέτει επίσης πίνακα ελέγχου με διαισθητική έγχρωμη οθόνη αφής LCD που κάνει τη σάρωση εύκολη.

Ο DS-780N αποτελεί την ιδανική λύση για τη δημιουργία μιας ομάδας σαρωτών με ενσωματωμένη δικτύωση. Το λογισμικό Document Capture Pro της Epson προσφέρει πλήρη έλεγχο και ασφάλεια, επιτρέποντας την κεντρική διαχείριση των πρωτοκόλλων εργασίας, ομάδας, συσκευής και πρόσβασης. Ο σαρωτής επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη μέσω κωδικού PIN, κάρτας IC τρίτου μέρους ή καταλόγου χρηστών (LDAP) και ο πίνακας ελέγχου διαθέτει δυνατότητα κλειδώματος για την αποτροπή παρεμβάσεων στη συσκευή. Προκαθορισμένα προφίλ εργασιών διασφαλίζουν την επιλογή της σωστής εργασίας και την αποστολή των σαρώσεων στις σωστές τοποθεσίες.

Ο DS-780N ειδοποιεί το διαχειριστή σε περίπτωση που χρειάζεται συντήρηση και προσφέρει λεπτομερείς αναφορές χρήσης, οι οποίες δηλώνουν με σαφήνεια ποιες συσκευές χρησιμοποιούνται περισσότερο και πόσες σαρώσεις πραγματοποίησαν ώστε να είναι δυνατή η αποτελεσματική διαχείριση της ομάδας.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons