Ο ΟΤΕ TV σε smartphones και tablets

by George Polyzos • On 14-05-2015 • AT 9:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

OTE TV GO-01

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet τους περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και υπηρεσίες, όπως OTE Replay TV και OTE Cinema on Demand, προσφέρει ο ΟΤΕ TV στους συνδρομητές του.

Πρόκειται για το ΟΤΕ TV GΟ, που διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές και στη συνέχεια σταδιακά για το σύνολο της συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ TV και μπορεί να εγκατασταθεί σε έως δύο συσκευές. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένα τους προγράμματα:

  • Στο σπίτι, ταυτόχρονα με την τηλεόραση, και από την ΟΤΕ TV GΟ συσκευή τους μέσω Wi-Fi, αν έχουν ευρυζωνική σύνδεση ΟΤΕ (ADSL, VDSL) αλλά και
  • εκτός σπιτιού, μέσω των δικτύων 3G και 4G της Cosmote ή από οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi, αν έχουν σύνδεση Cosmote.

Με το ΟΤΕ TV GΟ, οι συνδρομητές OTE TV Μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορούν να απολαμβάνουν:

  • Πρόγραμμα του ΟΤΕ TV από το  μπουκέτο καναλιών που διαθέτουν , που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (OTE CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, FOX Life), ντοκιμαντέρ (National Geographic Channel), παιδικά (Disney Channel, Disney Junior) και κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα κανάλια του OTE TV.
  • Την υπηρεσία OTE Replay TV, με δυνατότητα να βλέπουν επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και από κανάλια ελεύθερης μετάδοσης.
  • Την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, για να ενοικιάζουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

OTE TV GO_Tablet_Sports

Το ΟΤΕ TV GΟ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους συνδρομητές να δημιουργήσουν λίστα αγαπημένων καναλιών, να ορίσουν υπενθυμίσεις, να ενημερωθούν για νέα και διαγωνισμούς του ΟΤΕ TV και να δουν το πρόγραμμα όλων των καναλιών. Η εφαρμογή του OTE TV GO μπορεί να αξιοποιηθεί και ως οδηγός προγράμματος (EPG) για τις υπηρεσίες OTE TV και OTE TV GO.

Για να αποκτήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές ΟΤΕ TV θα πρέπει να διαθέτουν σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) ή/και κινητό Cosmote. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από το App Store και το Google Play Store. Οι συνδρομητές θα πρέπει να ελέγξουν ότι η συσκευή τους πληροί τις προδιαγραφές για τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Για τη χρήση της υπηρεσίας ΟΤΕ TV GO μέσω του δικτύου 3G/4G της Cosmote, η Cosmote διαθέτει νέο, αποκλειστικό πακέτο δεδομένων των 2GB στην τιμή των 7 ευρώ (οδηγίες για την ενεργοποίηση του πακέτου στο site της Cosmote).

Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απευθύνονται στο 13888, στα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ ή στο www.ote.gr (μέσω ΜΥ ΟΤΕ).

[Δ.Τ. ΟΤΕ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons