Ο ΟΤΕ TV ξεπερνά τους 400 χιλιάδες συνδρομητές

by George Polyzos • On 14-09-2015 • AT 9:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

OTE_MEGARO_1

Ο ΟΤΕ ΤV συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη αφού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του, ξεπέρασε τους 400 χιλιάδες συνδρομητές.

Στα περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 27 σε high definition ο ΟΤΕ TV προσφέρει πλούσια τηλεοπτική εμπειρία με πάνω από 60 ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, 5 παιδικά κανάλια και 10 κανάλια με ντοκιμαντέρ.

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι οι Έλληνες τηλεθεατές αγκαλιάζουν την τηλεοπτική πρόταση του ΟΤΕ. Κάθε μέρα καλωσορίζουμε νέους συνδρομητές στην υπηρεσία μας, ενώ κάθε χρόνο, τα τελευταία 3 έτη, προσελκύουμε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές ΟΤΕ TV», είπε σχετικά ο Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

«Η ανάπτυξη αυτή ακολουθεί τη σημαντική ενίσχυση του ΟΤΕ TV, με σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις σαν το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, πλουσιότερο κινηματογραφικό πρόγραμμα, περισσότερα κανάλια, νέα υπερσύγχρονα στούντιο για τις αθλητικές μας εκπομπές και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα».

«Προσφέροντας το πιο πλούσιο, ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε στους Έλληνες τηλεθεατές συναρπαστική και προσιτή σε όλους τηλεόραση», προσέθεσε ο κ. Πιπερίδης.

Η ψυχαγωγία των συνδρομητών του ΟΤΕ TV συνεχώς βελτιώνεται με προηγμένες τηλεοπτικές υπηρεσίες και με την προσθήκη νέου περιεχομένου. Στα σχέδια του ΟΤΕ TV μέσα στο επόμενο διάστημα είναι η διάθεση νέων καναλιών, μεταξύ των οποίων και κανάλι με ντοκιμαντέρ, αλλά και το λανσάρισμα προηγμένων υπηρεσιών που ενισχύουν την τηλεοπτική εμπειρία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons