Ο όμιλος Σαράντη επιλέγει Office 365 της Microsoft

by George Polyzos • On 25-09-2014 • AT 9:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ο όμιλος Σαράντη, που δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και προϊόντων οικιακής χρήσης, αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθέτηση Office 365 της Microsoft.

Στόχος της συμφωνίας είναι να ενωθούν τα πληροφοριακά συστήματα του ομίλου στη χώρα, καθώς και σε πέντε από τις εννέα Ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει παρουσία. Βασική προτεραιότητα της επιχείρησης ήταν να προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους της ένα ενοποιημένο περιβάλλον συνεργασίας και επικοινωνίας, μέσα από το οποίο θα είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνούν εύκολα, γρήγορα και με συνέπεια μεταξύ τους, αποφεύγοντας τα οποιαδήποτε χρονικά αλλά και γεωγραφικά εμπόδια που προέκυπταν στο παρελθόν.

Μέσα από απαραίτητες δοκιμές και αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρία, το Office 365 της Microsoft επιλέχθηκε ως το ιδανικότερο εργαλείο, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις, και ταυτόχρονα, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Οι κύριοι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τον όμιλο στην αναζήτηση των πιο σύγχρονων εργαλείων και λύσεων, ήταν οι δυσκολίες που παρουσίαζαν οι υπηρεσίες των προηγούμενων ανομοιογενών συστημάτων επικοινωνίας, η διαρκής προσπάθεια για μείωση των λειτουργικών εξόδων και η επιθυμία της εταιρίας για τη δημιουργία ενός ομογενούς περιβάλλοντος εργασίας μέσα από ένα κοινό σύστημα, καθώς και η αξιοποίηση των σημαντικών πλεονεκτημάτων των υπηρεσιών Cloud.

Η διαδικασία υλοποίησης έχει ήδη ολοκληρωθεί στις περισσότερες χώρες δραστηριοποίησης του ομίλου. Συγκεκριμένα, στα γραφεία της επιχείρησης στην Ελλάδα, η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε δίνοντας τη δυνατότητα σε 520 χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες υπηρεσίες του Office 365.

Η μετάβαση αυτή έχει ήδη αποφέρει πολύ σημαντικά οφέλη, με βασικότερο αυτό της ευελιξίας, αφού πλέον οι υπάλληλοι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή. Επιπρόσθετα, η υλοποίηση έχει ήδη ολοκληρωθεί στις χώρες Σερβία και Ουγγαρία, με την Πολωνία να βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης στο cloud, ενώ στις χώρες Τσεχία και Ρουμανία, το έργο θα υλοποιηθεί του χρόνου. Τέλος, με την ολοκλήρωση της μετάβασης, οι χρήστες αναμένεται να φτάσουν συνολικά τους 800.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Office 365 για επιχειρήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

[Δ.Τ. Microsoft]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons