Ο νέος Samsung Exynos 9 Series είναι γεγονός – Θα εξοπλίζει το νέο Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 23-02-2017 • AT 12:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ο επεξεργαστής που θα εξοπλίζει το Samsung Galaxy S8, ο Exynos 9 Series 8895, έκανε την επίσημη εμφάνισή του. 

Ο Samsung Exynos 9 Series 8895 θα βρει τη θέση του και σε άλλα high end smartphones, αλλά η πρώτη του εμφάνιση θα είναι στο εσωτερικό μίας από τις διαθέσιμες διαμορφώσεις του Samsung Galaxy S8. O νέος επεξεργαστής είναι οχταπλού πυρήνα και έχει κατασκευαστεί με την αρχιτεκτονική των 10 nm. Σύμφωνα με τη Samsung, το νέο chip προσφέρει απόδοση κατά 27% πιο ισχυρή από ένα αντίστοιχο chip με αρχιτεκτονική 14 nm, ενώ καταναλώνει 40% λιγότερη ενέργεια.

Ο νέος επεξεργαστής είναι προικισμένος με τεχνολογία 5CA, η οποία περιλαμβάνει ένα modem που υποστηρίζει έως και 5 κανάλια LTE ταυτόχρονα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο θέμα των γραφικών, καθώς εδώ υπάρχουν GPU δεύτερης γενιάς, με ειδική επεξεργασία από τη Samsung προκειμένου να υποστηρίζεται η υψηλή απόδοση γραφικών, ακόμα και για εφαρμογές Virtual Reality. Το νέο chip θα υποστηρίζει ποιότητα προβολής περιεχομένου 4Κ σε ταχύτητα 120 καρέ το δευτερόλεπτο.

Οι ταχύτητες downloading που θα υποστηρίζει το νέο chip της Samsung φτάνουν το 1 Gbps, ενώ οι ταχυτητες uploading μπορούν να φτάσουν τα 150 Mbps. O Exynos 9 θα έχει μία ξεχωριστή επεξεργαστική μονάδα για την λειτουργία του iris scanner, αλλά και του αισθητήρα αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons