Ο νέος ψηφιακός βοηθός του Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 14-07-2015 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Facebook-messenger-250615

Νέα ανταγωνίστρια των Siri και Cortana φαίνεται να ετοιμάζει το Facebook, με μία νέα ψηφιακή βοηθό που εκτιμάται ότι θα ονομάζεται Moneypenny. 

Οι φίλοι των ταινιών του James Bond θα σπεύσουν να τονίσουν ότι αυτό είναι το όνομα της βοηθού του διάσημου κατασκόπου. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο ψηφιακός βοηθός του Facebook θα είναι ενσωματωμένος στην εφαρμογή Messenger, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται. Μία από τις δυνατότητες που θα διαφοροποιούν την Moneypenny είναι το γεγονός ότι θα σας επιτρέπει να ρωτάτε για λύσεις και πληροφορίες τις άλλες facebook επαφές σας.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πρέπει να αναμένει κανείς την διάθεση στο κοινό μίας τέτοιας εφαρμογής από το Facebook, αλλά ο τομέας των ψηφιακών βοηθών δείχνει ότι γίνεται ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικός. Σύμφωνα με το The Information, το οποίο και αποκάλυψε την πληροφορία για τα σχέδια του Facebook και τον ψηφιακό του βοηθό, δύο από τις βασικές δουλειές της Moneypenny θα είναι η αναζήτηση πληροφοριών και η βοήθεια στο shopping, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

H ψηφιακή βοηθός του Facebook αναμένεται να έχει καλύτερη τύχη από άλλες εφαρμογές του κοινωνικού δικτύου όπως το Poke, ειδικά λόγω του γεγονότος ότι θα είναι συνδεδεμένη με το Facebook Messenger.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons