Ο μικρότερος στον κόσμο φορητός εκτυπωτής inkjet

by George Polyzos • On 18-01-2016 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Epson-alliwf-100-12

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μικρότερου και ελαφρύτερου εκτυπωτή inkjet A4, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας και συνδεσιμότητας, στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τον κομψό και συμπαγή WorkForce WF-100W, ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτίζεται οπουδήποτε μέσω USB ή του ενσωματωμένου τροφοδοτικού AC. Οι διαστάσεις του εκτυπωτή είναι 309 x 154 x 61 χιλιοστά και το βάρος του είναι 1,6 κιλά.

Ο WorkForce WF-100W είναι ο πρώτος φορητός εκτυπωτής με οθόνη LCD και μελάνια pigment που στεγνώνουν γρήγορα για ανθεκτικές εκτυπώσεις χωρίς μουτζούρες και αλλοιώσεις. Επίσης, η χρήση του WF-100W είναι εξαιρετικά απλή καθώς είναι ο μόνος φορητός εκτυπωτής με δυνατότητες διασύνδεσης Wi-Fi και Epson Connect που περιέχει τις εφαρμογές Epson iPrint και Email Print. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με Wi-Fi Direct, Google Cloud Print και Apple AirPrint.

Epson-wfe100-8-

Ο WF-100W θεωρείται ιδανική λύση για επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα αντιπρόσωποι πωλήσεων, αλλά και για κάθε είδους επιχείρηση για την οποία η δημιουργία εγγράφων εκτός του γραφείου, είναι απαραίτητη. Πλέον η δημιουργία εγγράφων, όπως τιμολόγια και συμβόλαια εκτός γραφείου, γίνεται παιχνίδι, καθώς ο φορητός αυτός εκτυπωτής μπορεί με ευκολία να χρησιμοποιηθεί εκτός του παραδοσιακού χώρου εργασίας, σε όχημα, στο σπίτι ή ακόμα και σε συνάντηση στο γραφείο του πελάτη.

Ο WF-100W θα συμπεριληφθεί και στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης τριών ετών, για αγορές μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016, προσφέροντας διευρυμένη προστασία. Στην ιστοσελίδα της Epson, epson.gr/printerwarranty μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους όρους της τριετούς εγγύησης.

Ο εκτυπωτής WF-100W θα είναι διαθέσιμος από το Φεβρουάριο στην τιμή των 249 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons