Ο Google Assistant στις συσκευές Pixel αναλαμβάνει τον έλεγχο του smart home

by George Polyzos • On 10-02-2017 • AT 1:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ο Google Assistant, ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος στα Pixel και Pixel XL, γίνεται λίγο ακόμα εξυπνότερος και πλέον θα είναι σε θέση να αναλαμβάνει τον έλεγχο και τη διαχείριση έξυπνων οικιακών συσκευών μέσω του «Home Control».

Η λειτουργία Home Control έρχεται μετά την πρόσφατη προσθήκη στο περιβάλλον του Google Home της δυνατότητας υποστήριξης συσκευών προερχόμενων από τις εταιρείες Belkin, Wemo και Honeywell που έρχονται να προστεθούν στις Nest, Philips Hue και συσκευές Samsung SmartThings.

Η ενότητα Home Control θα εμφανιστεί στις ρυθμίσεις του Google Assistant δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχο της συσκευής να εντοπίζει τις συνδεδεμένες συσκευές και να προχωράει σε σχετικές ρυθμίσεις και προσθήκες στο δίκτυό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Google το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο στις συσκευές Pixel που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 με Google Play version 10.2.98, όπως επίσης και το Google app 6.12.19. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη λειτουργία προσφέρει και η Apple με το Home Kit το οποίο επιτρέπει στην ψηφιακή βοηθό Siri να ελέγχει μια σειρά από «έξυπνες» οικιακές συσκευές.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons