Ο Facebook Messenger επιτρέπει την ανάκληση μηνυμάτων

by Nikos Kaimakamis • On 07-02-2019 • AT 10:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι χρήστες του Facebook Messenger έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανακαλούν ένα μήνυμα που έχουν στείλει έως και 10 λεπτά νωρίτερα. 

Το στοιχείο αυτό είναι διαθέσιμο όχι μόνο σε όσους μιλούν με ένα άτομο, αλλά και σε όσους μιλούν στο Facebook Messenger ταυτόχρονα με πολλά άλλα άτομα. Με τη λειτουργία αυτή θα μπορεί κανείς να διορθώσει ένα τυπογραφικό λάθος ή να ανακαλέσει ένα μήνυμα που έχει σταλεί στον λάθος παραλήπτη.

Για να γίνει η ανάκληση του μηνύματος, αρκεί κανείς να κρατήσει το δάχτυλό του πάνω στο μήνυμα και να περιμένει να εμφανιστεί το ανάλογο μενού στο κάτω μέρος, όπου μπορεί να γίνει η επιλογή του Remove for Everyone. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάκληση του μηνύματος για όλους τους παραλήπτες.

Το σημαντικό είναι να μην έχει περάσει χρόνος παραπάνω από 10 λεπτά από την αποστολή του μηνύματος, καθώς εάν έχει παρέλθει το δεκάλεπτο δεν θα προσφέρεται η επιλογή της ανάκλησης. Οι παραλήπτες του μηνύματος θα λαμβάνουν μία ενημέρωση στην οθόνη τους ότι κάποιος έχει ανακαλέσει ένα μήνυμα σε μία συνομιλία.

Για να γίνει διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, o Facebook Messenger θα πρέπει να αναβαθμιστεί τόσο στο Android όσο και το iOS. Σύντομα, όλοι οι χρήστες του Facebook Messenger θα έχουν στη διάθεσή τους την ανανεωμένη εκδοχή του app.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons