Ο Facebook Messenger ανανεώνει το σχεδιασμό του

by Nikos Kaimakamis • On 19-05-2017 • AT 2:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Με γνώμονα τη μεγαλύτερη ευχρηστία, ο Facebook Messenger ανανεώνει το interface του για να γίνει απλούστερος στη χρήση. 

Η ανανέωση στο σχεδιασμό του Facebook Messenger κάνει πιο εύκολη τη σύνδεση των χρηστών του με τους λογαριασμούς εταιρειών και άλλους χρήστες. Με τις αλλαγές θα υπάρχουν πλέον καρτέλες για τις συνομιλίες, ενώ θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη η αναζήτηση μεταξύ των ενεργών χρηστών του Facebook Messenger.

Ταυτόχρονα, θα μπορεί κανείς να βρίσκει πιο εύκολα τις αγαπημένες του ομάδες για να συνεχίσει τη συζήτηση. Στη βάση του Facebook Messenger θα υπάρχουν τα Home, Calls, Camera, People και Games για να εκτελούνται πιο εύκολα όλες οι εν λόγω ενέργειες.

Οι αλλαγές αυτές είχαν δοκιμαστεί σε διάφορες χώρες και τώρα σταδιακά θα περάσουν στην κεντρική εφαρμογή του Facebook Messenger, ο οποίος έχει φτάσει πλέον τους 1.2 δισεκατομμύρια χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mobile Syrup.

O Facebook Messenger δεν αλλάζει εσωτερικά, αλλά διαμορφώνει την εικόνα του έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη και γρήγορη η χρήση του από τον καθημερινό χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον ανανεωμένο Facebook Messenger θα υπάρχει και ένα μικρό σύστημα ειδοποιήσεων με μία κόκκινη κουκκίδα που θα ενημερώνει για ένα νέο συμβάν, όπως είναι ένα νέο ληφθέν μήνυμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons