Ο Facebook Messenger αναλαμβάνει τα ηνία

by George Polyzos • On 29-07-2014 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

 

Mark-Zuckerberg

 

Εντός των επόμενων ημερών οι χρήστες του Facebook θα χρειάζονται την εφαρμογή Messenger για να κάνουν chat με άλλους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης.

Η μετάβαση είχε ήδη ξεκινήσει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο, όπως υποστηρίζει το Facebook, η ανταπόκριση ήταν θετική και πλέον η μετάβαση στη νέα εφαρμογή θα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ήδη η εταιρεία έχει ξεκινήσει την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων με τα οποία ενημερώνει τους χρήστες για την επικείμενη μετάβαση των μηνυμάτων από την εφαρμογή Facebook στο Messenger.

Σύμφωνα με το Facebook, η εφαρμογή Messenger θα είναι πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη, ενώ θα προσφέρει επίσης νέους τρόπους αποστολής φωτογραφιών και βίντεο, φωνητικών κλήσεων, αυτοκόλλητα, ομαδικές συζητήσεις κλπ.

Όπως τονίζεται στα ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα προς τους χρήστες, η μετάβαση πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και θα περιλαμβάνει καταρχήν αποστολή οδηγιών και υπενθυμίσεων για την εγκατάσταση της νέας εφαρμογής. Επίσης, για ένα χρονικό διάστημα θα υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στις δύο εφαρμογές.

Τέλος, το Facebook αναγνωρίζει ότι θα απαιτηθεί χρόνος για την προσαρμογή των χρηστών στη χρήση της νέας εφαρμογής και για το λόγο αυτό παραπέμπει σε ένα σύνδεσμο όπου δίνονται σχετικές οδηγίες χρήσης και πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση στον Messenger.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons