Ο επόμενος Apple Mac Pro θα έχει VR δυνατότητες

by Nikos Kaimakamis • On 11-04-2017 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

H Apple θέλει να κάνει όσο γίνεται πιο ισχυρό το μελλοντικό Mac Pro, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για VR εφαρμογές. 

Η Apple δεν θα μπορούσε να θέσει τον εαυτό της εκτός του ρεύματος ανάπτυξης του Virtual Reality και το κατάλληλο εργαλείο για κάτι τέτοιο δεν είναι άλλο από έναν ισχυρότατο επιτραπέζιο υπολογιστή, όπως είναι ο Mac Pro. Έτσι, η Apple σημειώνει ότι θέλει να κάνει τον επόμενο Mac Pro που θα παρουσιάσει ένα άριστο εργαλείο για σύνδεση με κράνη εικονικής πραγματικότητας, όπως είναι το HTC Vive και το Oculus Rift. Μάλιστα, η Apple τονίζει ότι γίνεται ένας πλήρης επανασχεδιασμός του Mac Pro πάνω σε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική των GPU επαναπροσδιορίζει τους στόχους της Apple για ένα σύστημα υψηλής απόδοσης, ειδικά όσον αφορά σε έναν μοντέρνο υπολογιστή, ο οποίος πρέπει να αντεπεξέλθει σε απαιτητικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Ο νέος Mac Pro εκτιμάται ότι θα είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις μοντέρνες ανάγκες που πρέπει να καλύψει σε ένα απαιτητικό τεχνολογικό περιβάλλον. Μένει να δούμε εάν θα διατηρηθεί το κυλινδρικό σχήμα του Mac Pro, ενώ το μόνο πράγμα που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο νέος desktop της Apple δεν θα έχει προσιτή τιμή…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons