Ο Elon Musk για το μέλλον της αυτοκίνησης

by Nikos Kaimakamis • On 13-01-2016 • AT 2:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

elon-musk-tesla

Ο Elon Musk της Tesla μιλά για το μέλλον της αυτοκίνησης, ενώ σημειώνει ότι τα αυτόνομα οχήματα θα κυκλοφορούν στη Αμερική μέσα στα επόμενα δύο έτη. 

Σύμφωνα με τον Elon Musk, τα οχήματα της Tesla που είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αυτόνομης κίνησης θα βρίσκονται σε πλήρη κυκλοφορία από τη Νέα Υόρκη έως και το Λος Άντζελες εντός του 2018. Ένα άλλο στοιχείο που σημείωσε ο Elon Musk είναι ότι αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Apple ετοιμάζει το δικό της όχημα, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι μια εταιρεία δεν προσλαμβάνει τυχαία και χωρίς λόγο 1.000 περίπου μηχανικούς οχημάτων.

Για τον Elon Musk, πάντως, η εμπλοκή της Apple στην κατηγορία των οχημάτων δεν αποτελεί απειλή, μιας και η Tesla φαίνεται να ενδιαφέρεται να δει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες να μπαίνουν στην κατηγορία προκειμένου να δημιουργηθεί περαιτέρω ανάπτυξη της χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πάντως, η Tesla συνεχίζει να εξοπλίζει τα δικά της οχήματα με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως είναι το Summon feature, που θα επιτρέπει στον οδηγό να καλεί το όχημά του και αυτό να έρχεται να τον συναντήσει, κινούμενο εντελώς αυτόνομα για μεγάλες αποστάσεις. Στην παρούσα φάση το χαρακτηριστικό αυτό λειτουργεί μόνο σε κοντινές αποστάσεις, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons