Ο Chrome 50 εγκαταλείπει τα Windows XP

by Nikos Kaimakamis • On 15-04-2016 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

google_chrome_logo

Ο Google Chrome φτάνει στην έκδοση 50, η οποία έχει βελτιωμένο σύστημα push notifications, ενώ δεν υποστηρίζει πλέον παλαιότερες εκδόσεις Windows και OS X. 

O Chrome 50 είναι διαθέσιμος για συστήματα με λειτουργικό σύστημα Android, Windows, Linux και Mac. Στη νεότερη εκδοχή του έχει ένα βελτιωμένο σύστημα push notifications, το οποίο αναγνωρίζει ποιες ειδοποιήσεις έχει κλείσει ο χρήστης και τροφοδοτεί με τις κατάλληλες πληροφορίες το analytics tool του site που τις στέλνει.

Ο σκοπός είναι το website να ενημερώνεται για το περιεχόμενο που επιθυμεί να διαβάζει ο χρήστης. Με τον Chrome 50, οι χρήστες Android θα μπορούν να κάνουν παύση ή να σταματήσουν τα downloads μέσα από τον browser.

Υπάρχει και μία επέκταση με το όνομα Save to Google, η οποία επιτρέπει την αποθήκευση μίας σελίδας για αργότερα. Ο Chrome 50 προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, μαζί με καλύτερη ασφάλεια και διόρθωση διάφορων bugs.

Οι παλαιότερες εκδόσεις του Chrome που είναι εγκατεστημένες σε παλαιότερα συστήματα, όπως είναι τα Windows XP, δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν, αλλά δεν θα λαμβάνουν πλέον updates, αφού η υποστήριξή τους έχει σταματήσει ακόμα και από τις εταιρείες που τα έχουν δημιουργήσει, όπως είναι η Microsoft και η Apple που έχουν παρουσιάσει νεότερα λειτουργικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons