Ο Bixby καθυστερεί λόγω έλλειψης big data

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2017 • AT 9:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ο ψηφιακός βοηθός της Samsung, Bixby, φαίνεται να καθυστερεί λόγω των μειωμένων δεδομένων big data στην αγγλική γλώσσα.

Η έλλειψη δεδομένων δεν μπορεί να βοηθήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη να καταφέρει να ανταποκριθεί στο σύνολο των αναγκών που θα έχουν οι χρήστες που θα απευθύνονται καθημερινά στον Bixby για απαντήσεις και εργασίες, χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα. Σύμφωνα με τους Korean Times, η Samsung δεν έχει αυτή τη στιγμή επαρκή δεδομένα στην αγγλική γλώσσα για να μπορεί να λανσάρει τον Bixby και σε άλλες αγορές πέρα από την Κορέα.

Σύμφωνα με το Engadget, η δοκιμαστική περίοδος χρήσης του Bixby στις ΗΠΑ έδειξε αποτελέσματα μη ικανοποιητικά για τη Samsung. Είναι γεγονός ότι εάν δεν είναι επιτυχημένη η φωνητική επικοινωνία με έναν τέτοιο ψηφιακό βοηθό, δεν έχει ουσιαστικό νόημα το λανσάρισμά του.

Τo μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή με τον Bixby είναι η αδυναμία του να κατανοήσει πλήρως την αγγλική γλώσσα και τις διάφορες μορφές της, στοιχείο που καθιστά αβέβαιο το εάν θα καταφέρει η Samsung να λανσάρει και σε αγγλόφωνες περιοχές τον ψηφιακό της βοηθό, αρχής γενομένης από το ερχόμενο φθινόπωρο, όπως έχει υποσχεθεί.

Το γεγονός αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα πλήγμα στην εικόνα της Samsung, καθώς ο ανταγωνισμός προσφέρει ήδη αρκετά εξελιγμένες λύσεις ψηφιακών βοηθών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons