Ο αντικαταστάτης του Lumia 1020 έρχεται με κάμερα 50 Megapixel

by Nikos Kaimakamis • On 01-12-2014 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nokia lumia 1030 leak

Ο αντικαταστάτης του Lumia 1020 εκτιμάται ότι θα δίνει έμφαση στο κομμάτι του imaging, με κάμερα 50 Megapixel και LED φλας, νέας γενιάς. 

Το smartphone που θα αντικαταστήσει το Nokia Lumia 1020 εκτιμάται ότι θα ονομάζεται Microsoft Lumia 1030 McLaren, ενώ θα χρησιμοποιεί και αυτό την τεχνολογία PureView που εξόπλιζε και το Lumia 1020, με τη διαφορά ότι αντί για φακό 41 Megapixel, εδώ το… κοντέρ θα δείχνει 50 Megapixel. Αυτό σημαίνει ότι με την παρουσίασή του, θα ηγηθεί αυτόματα της κούρσας των Megapixel στα camera phones.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τη σχετική φημολογία είναι ότι αντί για Xenon φλας, εδώ θα υπάρχει ένα short pulse LED φλας, τέταρτης γενιάς, το οποίο εκτιμάται ότι θα προσφέρει ακόμα καλύτερη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ήδη στο Διαδίκτυο  έχουν κάνει την εμφάνισή τους φωτογραφίες που δείχνουν τη συσκευή που ετοιμάζει το Microsoft Devices Group, οι οποίες πιστοποιούν ότι το νέο Lumia δεν θα διαφοροποιείται σχεδιαστικά από τις γραμμές του Lumia 1020.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons