Οι Nvidia drivers δημιουργούν πολλά προβλήματα στα Vista

by Stefanos Kofopoulos • On 31-03-2008 • AT 3:06 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

vista driver crash

Τα προβλήματα των drivers και οι συνέπειες στο λειτουργικό είναι κάτι σαν κοινό μυστικό που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν θέλει να συζητάει. Ευτυχώς τα νούμερα λένε την αλήθεια και δυστυχώς στήνουν την Nvidia στον τοίχο ως υπεύθυνη για το 28,8% των κολλημάτων στα Windows Vista μέσα στο 2007. Ακολουθούν οι τρίτοι κατασκευαστές με ποσοστό 18.5%, η Microsoft με 17.9%, η ATI με 9.3% και η Intel με 8.8%.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των hardcore gamers ή αυτών που θέλουν να δοκιμάσουν τον υπολογίστη τους, γρήγορα στην τελευταία έκδοση των drivers για το latest and greatest bit of performance. Αν θέλετε ένα σταθερό σύστημα κάντε υπομονή και κατεβάστε μόνο drivers που έχουν γίνει certified από την Microsoft ή τον κατασκευαστή του συστήματος σας. Εγγυημένα αποτελέσματα για σταθερότητα σε Windows… αλλά και Linux – FreeBSD με Nvidia hardware.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μερικά σχόλια πάνω στο γράφημα… 1ον και ίσως πιό ενδιαφέρον είναι ότι η ΙΔΙΑ η MS προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα στο λειτουργικό της. Περιμένει από μια 3η εταιρεία να τα πάει καλύτερα;

    2ον Υπάρχει κάποια κανονικοποίηση; Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το πόσες nvidia και πόσες ΑΤΙ κάρτες υπάρχουν εγκατεστημένες θα έλεγα ότι και η ΑΤΙ δεν τα πάει πίσω σε σχέση με το μερίδιο αγοράς της :)

  2. @ChrisLaz: Αυτό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον όντως.. φαίνεται ότι χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο και τους αρέσει. Δυστυχώς όμως το σχεδόν 1/3 από την Nvidia είναι τραγικά μεγάλο ποσοστό.

    Τα νούμερα έρχονται από την βάση των Windows οπότε ίσως να μην έχει νόημα το κομμάτι τις πίτας που διαθέτει η κάθε μία.. καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις για την ATI αλλά κοιτάω το γράφημα από την πλευρά του χρήστη λειτουργικού.

  3. Είναι εντυπωσιακό το ποσοστό της MS είναι Δεύτερη στην πίτα 18,5 όλα τα άλλα προγράμματα μην το ξεχνάμε. Δηλαδή 18.5 είναι από προγράμματα, Games, σε διαφόρους τομείς (adobe, Symantec και άλλα). Είναι απογοητευτικό για την MS η δεύτερη θέση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons