Προσοχή σε email σχετικό με ΙΚΕΑ

by Stefanos Kofopoulos • On 20-02-2007 • AT 8:22 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

nurech ikea virus

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στην Γερμανία ένα email που παρουσιάζεται ότι προέρχεται από το ΙΚΕΑ και ενημερώνει για διάφορα θέματα. Δείξτε προσοχή και ΜΗΝ ανοίξετε οποιοδήποτε αρχείο που μπορεί να έχει το email. Πρόκειται για malware [Trojan-Downloader:W32/Nurech.AS] που όταν τρέξει προσπαθεί να εγκαταστήσει πρόγραμμα καταγραφής των κωδικών που χρησιμοποιεί ο χρήστηςι. Δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλει και πολύ!

Προσοχή λοιπόν, ενημερωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς [antivirus] και μακρυά από emails που υπόσχονται λεφτά, γυναίκες, sex κλπ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. sydagi titana , anoigei http://www.techeblog.com/ kai adigrafei opoia post tou aresoun.
  tsaba magas axriste

 2. dhj πόσα κιλά βλακείας κουβαλάς; Το site που δίνεις είναι αγγλικό, άρα για ποιά αντιγραφή μιλάς; Απο κάπου πρέπει να ενημερώνεται ο άνθρωπος!

 3. @Michelle: Η βλακεία δεν μετριέται…Ούτε καν τα timestamps δεν κοίταξε. Το A5 το δημοσίευσε 1ος ο titanas…
  @dhj: Καλή φάση το ψευδώνυμο σου γιατί είσαι που είσαι άσχετος… Δεν καρφώνεσαι ποιος είσαι…Υπάρχουν διαφημιστικές εταιρείες οι οποίες πληρώνουν για τα reviews άρα ζητούν από πολλά blogs ένα review. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι θετικό το review απλώς να γίνει…Και είναι πολύ καλύτερος τρόπος από τις διαφημίσεις για να πληρωθεί κάποιος για τη δουλειά του.
  Κοίτα αυτό>
  Δεν ξέρω αν ο titanas είναι εγγεγραμμένος σε κάτι τέτοιο αλλά αυτό εξηγεί γιατί πολλά blogs παρουσιάζουν το ίδιο θέμα. Μετά άλλα blogs αντιγράφουν τη θεματολογία που τους αρέσει από μια μεγάλη γκάμα άλλων blog και έτσι δεν ξέρεις από που ξεκίνησε. Ο titanas μέχρι τώρα έχει κερδίσει το κοινό του επειδή και για τα ελληνικά δεδομένα και για τα παγκόσμια είναι original…

 4. Ωχ ξέχασα να κλείσω το link. Ας το κλείσει ο titanas . Είναι και ξημερώματα..

 5. @dhj: Αν έκανες τον κόπο να δεις το link που δίνω πάνω στην φωτογραφία αλλά και στο όνομα του malware θα διαπίστωνες ότι πρόκειται για το επίσημο blog της F-Secure.

 6. Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στην Γερμανία ένα email που παρουσιάζεται ότι προέρχεται από το ΙΚΕΑ και ενημερώνει για διάφορα θέματα. Δείξτε προσοχή και ΜΗΝ ανοίξετε οποιοδήποτε αρχείο που μπορεί να έχει το email. Πρόκειται για malware [Trojan-Downloader:W32/Nurech.AS] που όταν τρέξει προσπαθεί να εγκαταστήσει πρόγραμμα καταγραφής των κωδικών που χρησιμοποιεί ο χρήστηςι. Δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλει και πολύ!

Top

Show Buttons
Hide Buttons