Ντεμπούτο για το iPhone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου;

by George Polyzos • On 06-08-2014 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone6_render

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει ένα press event για τις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση του φημολογούμενου iPhone 6.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Recode, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες, ενώ δημοσιεύματα από τη Wall Street Journal και το Bloomberg ήρθαν αργότερα να επιβεβαιώσουν την είδηση. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Apple.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλες φήμες ήθελαν το λανσάρισμα του νέου iPhone να γίνεται μέχρι και τον Οκτώβριο. Ωστόσο, αποτελεί μία άτυπη παράδοση, από το 2011 και έπειτα, η Apple να λανσάρει τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Επιπλέον, από το λανσάρισμα του πρώτου iPhone από τον Steve Jobs, το 2007, η εταιρεία παρουσιάζει κάθε χρόνο νέα συσκευή.

Σχεδόν το σύνολο των διαρροών και φημών θέλουν αυτή τη φορά το λανσάρισμα δύο εκδόσεων του νέου iPhone: το ένα στις 4,7 ίντσες και το άλλο στις 5,5 ίντσες. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο λανσαρίσματος αρχικά της μίας συσκευής, με τη δεύτερη να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Εάν οι παραπάνω φήμες επιβεβαιωθούν θα είναι η πρώτη συσκευή phablet που θα λανσάρει η Apple στην ιστορία της. Επιπρόσθετα, στο φημολογούμενο event της 9ης Σεπτεμβρίου ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του και το επίσης φημολογούμενο smartwatch της εταιρείας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons