Ημέρα μνήμης για το Πολυτεχνείο

by Stefanos Kofopoulos • On 17-11-2006 • AT 1:40 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ert.gr

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την 33η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου κατά της χούντας. Η πύλη του Ιδρύματος θα κλείσει στις 14:00 αμέσως μετά την κεντρική εκδήλωση για να ακολουθήσει η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, που αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 16:00.

in.gr

Ένα απλό δάφνινο στεφάνι κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής στο μνημείο του Πολυτεχνείου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Χωρίς συνοδεία, ως απλός πολίτης, ο ανώτατος άρχοντας του κράτους απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης του 1973 και αποχώρησε.

ana-mpa.gr

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 33ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η κεντρική εκδήλωση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Οι Αρχές του Πολυτεχνείου και οι φοιτητικές οργανώσεις έχουν λάβει όλα τα μέτρα για τη φρούρηση του Ιδρύματος. Μέχρι και σήμερα το βράδυ, η Σύγκλητος του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Αθηνών θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons